Acomiadem el Càrdio amb una sessió de CàrdioGym

El divendres dia 24 de Novembre tots els infants de parvulari vàrem acomiadar el Càrdio d’una manera molt divertida i moguda. Els alumnes del Cicle d’Esports de l’escola ens varen preparar activitats esportives per moure el cos i activar el nostre Càrdio.

Els Elefants vam fer de dues sessions, una al gimnàs i l’altra a l’exterior. Al gimnàs, acompanyats de música, vam fer uns circuit i després un joc on et movies si sonava la música i et paraves si la música s’aturava -fent unes postures molt divertides-.  A fora imitàvem animals i ens movíem com ells. Va ser xulíssim.

Els gegants vam estar en tres espais diferents: a l’arbreda, al “Gimjovi” i a la pista dels 50 anys. Vam jugar a diversos jocs: la màquina de crispetes, el gat i el ratolí, els peixos i la xarxa i el run-run. . Amb el joc de la màquina de crispetes vàrem utilitzar els paracaigudes per evitar que caiguessin les pilotes (crispetes) a terra. En un altre En un d’ells havíem d’acompanyar els companys que tenien els ulls tapats, de manera que havien de mostrar total confiança en nosaltres. En el joc del run-run érem conductors de cotxes i autobusos.

Els dracs vam estar tota l’estona a la pista de futbol. És tan gran que hi cabíem tots! Dins d’aquell espai, ens vam estar movent i vam poder jugar amb les diferents propostes que ens van fer els monitors: travessa el mar, el joc de les cadires, futbol xinès, el llop i les set cabretes i el joc de la clau. En algunes havíem de córrer més que en altres, i en totes havíem d’estar ben concentrats perquè no ens eliminessin.

Una vegada més volem donar-los les gràcies als estudiants de Joviat 1 i a les seves mestres, que ens van tenir ben divertits i entretinguts durant part del matí.

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading