Acomiadem Cor Gran amb el FESTIVALET

Finalment, aquesta tarda hem pogut acomiadar Cor Gran com es mereixia i li hem pogut mostrar alguns elements dels costums i tradicions que tenim a Catalunya. El mal temps de fa dues setmanes ens va obligar a posposar uns dies la festa, però ha valgut la pena, perquè ha estat un èxit!

Aquesta tarda cap a les 17h, la majoria de nens i nenes de la Llar d’Infants i de Parvulari i les nostres famílies ja érem al Pavelló de Joviat 1. L’espai no ens era del tot desconegut, perquè els matins de dijous i avui divendres la majoria ja hi havíem anat  a assajar. El que sí que era nou, era que aquesta vegada ens hi acompanyaven també els nostres cavallets, gegantons i nans, els que havíem fet a l’atelier; i també que les persones que més ens estimen, les nostres famílies, ens havien vingut a veure ballar. Quins nervis!

La festa ha estat de tots i per a tots. Els dentetes, els patufets, els cargols, els elefants, els gegants i els dracs; les nostres mestres, les famílies, els grallers convidats… Cadascun dels grups hem pogut mostrar els nostres balls per separat, però també ens hem ajuntat en ocasions per fer alguns balls conjunts. Els mestres de cerimònies, la pubilla Judit i l’hereu i mestre danser Lluís, han conduït l’acte i ens han animat a tots a participar. Un dels moments més emotius ha estat quan el Sergi Albareda, pare de l’Arlet dels elefants i de la Ivet, ens ha cantat la cançó que va escriure expressament per a la nostra amiga Cor Gran i l’hem acompanyat cantant. I un altre, el moment en què tots nosaltres i les nostres famílies hem estat convidats a ballar el galop final de les Gitanes de Sant Vicenç de Castellet a la pista del pavelló. Quina gentada ballant tots alhora!

Us deixem imatges i vídeos del que hem pogut viure aquesta tarda perquè pugueu tornar-ne a gaudir. I  sobretot, us volem donar les gràcies per haver-hi sigut i per haver-nos-ho posat tot tan fàcil.

A reveure, amiga COR GRAN, et trobarem molt a faltar! Qui ens havia de dir que el teu personatge, sortit del conte que va escriure la Maria Tudela i va il·lustrar la Marta Puente, es convertiria en algú tan important per a nosaltres!

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading