A Parvulari comencem la campanya “Fruita a l’escola”

Un any més, el parvulari de la nostra escola participa en el programa de consum de fruita i hortalisses a les escoles de la Unió Europea. Gràcies a aquest programa, es distribueix gratuïtament fruita i verdura fresca als escolars dels centres adherits a la campanya. A Catalunya, aquesta iniciativa de la Unió Europea es fa efectiva mitjançant una acció coordinada dels departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de Salut i d’Ensenyament de la Generalitat.

Així doncs, a partir d’aquest segon trimestre i durant el que queda de curs, una setmana de cada mes es distribuirà fruita i/o verdura seleccionada segons l’estació de l’any, la proximitat de producció i la qualitat. La fruita es repartirà entre els nens i les nenes a l’hora d’esmorzar, i és per això que us avisarem prèviament perquè aquells dies no porteu esmorzar des de casa.

Aquest és el tríptic del programa, en el que podreu trobar més informació referent a aquesta iniciativa:

I si cliqueu a sobre aquest enllaç, trobareu informació sobre les fruites:

Home

Aquesta setmana menjarem mandarina, poma golden i pera conference. La primera peça de fruita ens la menjarem dimarts dia 21, la segona dimecres 22 i la tercera dijous 23.

Els nens i nenes d’EI5 seran els encarregats de comptar i distribuir la fruita entre tots els companys del parvulari. Aquesta activitat els anirà molt bé per treballar d’una manera cooperativa i posar en pràctica diferents aspectes del llenguatge matemàtic alhora que adquireixen la responsabilitat -sempre amb l’ajuda de les mestres, és clar- que tots els seus companys i companyes mengin la peça de fruita cada dia.

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading