Els elefants fem cagar el tió

Els elefants és el primer any que hem fet cagar el tió a l’escola. Bé, no tots, els que ja veníem a la llar ja sabíem de què anava la festa… Però estàvem igual d’il·lusionats.

A les quatre hem anat amb les mestres cap al gimnàs. De camí, hem vist els nens i nenes d’ESO que feien el Pessebre Vivent. Quin goig que feien! Quan hem arribat al gimnàs ja ens hi esperaven les nostres famílies. Tots plegats hem recitat el nostre poema “hem après una nadala” i els hem cantat la cançó “ara ve Nadal” mentre la Núria ens acompanyava amb el teclat. Hem repetit tant el poema com la nadala; no volíem que ningú se’n perdés cap tros!  Després, les nostres mestres ens han posat uns vídeos amb imatges d’algunes de les activitats que hem estat fent durant el primer trimestre tant a dins com a fora les aules. Vist des d’avui, sí que n’hem fet de coses, sí! A continuació, les mestres ens han sorprès amb una felicitació nadalenca que han enregistrat totes juntes. Es veu que a educació infantil ja ha esdevingut una tradició!

Llavors, ha arribat el moment tan esperat. El de picar amb totes les nostres forces el tió. I després d’haver-nos-hi esforçat d’allò més, ens n’hem anat cap a la recepció a repetir el poema i a cantar una mica més. A la tornada, hem tornat a picar ben fort i…sorpresa! El tió ens ha obsequiat amb una colla de regalets. Que contents que hem estat, i quina emoció!

Moltes gràcies per haver vingut a compartir aquesta festa tan especial amb nosaltres, famílies. Ha estat genial!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading