2n dia de convivències a Can Puig

Aquest matí a quarts de vuit alguns ja teníem els ulls ben oberts i buscàvem amics o amigues que ja s’haguessin despertat.  Teníem moltes ganes de començar un nou dia! Quan les mestres ens han avisat, les hem ajudat a preparar les nostres maletes i ens hem anat llevant tots, i ens hem rentat la cara i les dents.
Per esmorzar hem menjat llet amb cereals, suc i magdalenes. I així hem tingut les bateries plenes per encetar el nou dia a la casa. Un dia, que per sort, s’ha despertat força menys ventós.
Ahir, amb els monitors, mitjançant un viatge vam travessar el mar per arribar a Amèrica i conèixer la seva cultura. Vam trobar un tresor del gran Manitu dins del qual vam trobar un regal d’allò més especial que vam haver de fer amb les nostres pròpies mans (l’amulet).
I avui hem tornat a fer grups i ens hem posat a fer una gimcana de proves per poder aconseguir una ploma i una cinta índies que nosaltres mateixos hem acabat decorant. Després de la prova de la gimcana hem estat mereixedors de pintar-nos la cara com uns indis reals i hem acabat visitat els tipis i fent-nos-hi fotos.
Per dinar hem menjat macarrons i botifarra. I com que era l’últim dia, un gelat! Hem anat a jugar una estona més… I d’aquí a una estona ja serem a l’escola.

Teniu ganes de veure’ns oi? Segur que arribarem bruts i cansats i amb poques ganes de parlar, però no ens ho tingueu en compte. Això només vol dir que hem aprofitat molt bé el temps per jugar i experimentar en un nou entorn,  i ara no ens queden gaires forces per parlar. Demà, quan haguem dormit, ens podem mirar junts els vídeos de les fotos i us podrem explicar què estàvem fent en cadascuna d’elles.

Que descanseu molt i passeu un bon cap de setmana, petonets!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading