1r dia de Convivències a Can Puig

Bona nit famílies! Ja fa estona que s’ha fet fosc a la casa de Can Puig de Sant Salvador de Guardiola. No sabem quin temps ha fet a Manresa, però la veritat és que aquí ha bufat força el vent durant tot el dia i fins i tot han caigut quatre gotes que hem celebrat, però això no ens ha pas privat de passar un dia genial en companyia dels nostres amics i amigues.
Al matí quan hem arribat, hem anat a deixar les motxilles a les habitacions i hem començat a conèixer els espais de la casa i de l’entorn. A l’hora de dinar, els elefants i els gegants hem anat a un menjador, i els dracs, a un altre diferent. Hem menjat arròs amb tomàquet, llom amb pastanaga i pèsols, i per postres, un tall de meló. Els que teníem més gana hem repetit!
A la tarda hem anat tots junts a la pista de futbol i hem fet un joc relacionat amb els indis. Després hem fet quatre grups (ens hem barrejat els infants dels 3 cursos) i hem buscat un tros d’escorça al bosc per confeccionar els nostres propis amulets. Per berenar hem pogut decidir si preferíem menjar poma o pera i també hem menjat galetes. I tot seguit hem anat a ajudar les mestres a preparar els nostres llits amb el sac de dormir, el pijama.. i el nostre peluix!
A l’hora de sopar, alguns ja teníem son. Però la mongeta tendra i patata, les mandonguilles i el tomàquet ens han fet reviscolar. Hem fet les postres (un iogurt) i hem anat a buscar les llanternes per fer el joc de nit. Els monitors ens han acompanyat a fer tres jocs i a cantar una cançó molt xula. Però estàvem tan i tan cansats que hem hagut d’acabar-los una mica abans per poder anar a dormir.
Us desitgem que passeu una bona nit. I no patiu,que demà ja ens veiem!

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading