1a història d’anglès a I5: in the classroom

A més de fer servir el mètode Clip Clap, durant les sessions d’anglès els dracs aprenem a dir bon dia en aquesta llengua quan arribem a l’escola, a mirar quin temps fa, coneixem els dies de la setmana, les preposicions… Per alguns d’aquests aprenentatges, tenim uns vídeos de suport que ens agrada mirar. Us volem presentar la majoria dels que estem fent servir durant el temps que estem treballant la història “Ted and Dana in the classroom”, i convidar-vos a mirar-vos-els des de casa si us ve de gust.
Comencem les classes dient bon dia i parlant de com estem avui:

També mirem quin temps fa i el marquem diàriament en una roda amb dibuixos que tenim expressament per aquest objectiu. Depenent del temps que faci potser no podrem sortir al pati…

 

Els dracs ja som prou grans per començar a aprendre els dies de la setmana, quins anem a escola i quins ens quedem a casa. Fins i tot de vegades ja els escrivim en el llibre del Ted i la Dana!

I també repassem els números i n’aprenem de nous; moltes vegades, quan posem la data.

En la primera història de Clip Clap treballem el vocabulari referent a l’escola. Amb aquests vídeos podem practicar!!!

I quan arriba Halloween, ens agrada molt parlar-ne. Els esquelets, els monstres, les bruixes, els gats negres, els vampirs… ens criden molt l’atenció! A l ‘escola celebrem la castanyada, però també aprenem alguns aspectes de la cultura anglesa, com ara el joc de “truco o trato”:

Com que volem aprendre les preposicions en anglès, les practiquem fent servir vocabulari referent al material escolar. Abans de veure els vídeos sempre les practiquem amb objectes reals dins de la classe:

 

També les aprenem buscant altres tipus d’objectes, com ara fruites i verdures; així repassem el vocabulari que vam aprendre a EI4 referent al mercat:

Pel que fa al programa SI, hem parlat dels 5 sentits i quins són els òrgans o les parts del cos que fan possible que hi puguem veure, sentir, olorar, tastar i tocar. Ho hem fet amb un conte en anglès amb unes il·lustracions molt boniques. Tot seguit hem après la cançó “5 senses song” i hem omplert els buits d’una fitxa-resum de la cançó que havíem après:

 

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading