10a. Setmana de la Salut: divendres

Si demà comencem les vacances de Pasqua, avui no podíem fer res més que sortir pel barri antic a fer la nostra tradicional Cantada de Caramelles. Perquè les tradicions no es poden perdre! Els nens i nenes del parvulari, vestits amb diferents elements típics de caramelles com ara barretines, davantals, mitenes, corpinyos… hem fet un últim assaig a l’Arbreda de l’escola i cap allà a les 10 hem emprès el camí cap a la Plana de l’Om. Ens acompanyaven els patufets d’ei2, que ens volien sentir cantar. Hem tingut una grata sorpresa quan hi hem arribat, perquè eren forces, les famílies que ens hi esperaven. Hem cantat tot el nostre repertori: “Et diré un secret molt fi”, “L’arc de Sant Martí”, “El pica-soques” i “Marieta vola vola”.

A més d’en aquesta plaça, també ens hem parat a cantar a la Plaça Major, a la Plaça Europa i a Sant Domènec. A la plaça Europa els petits de la Llar s’han afegit a nosaltres, i no ho feien gens malament! Us deixem el vídeo de les cantades perquè aquells que no heu pogut venir ens pugueu veure i sentir:

A la tarda hem assistit com a públic als també ja tradicionals partits de bàsquet i futbol entre mestres i alumnes de 6è de Primària. Els hem animat molt, però els nens i nenes de Primària feien més soroll que nosaltres i portaven pancartes i tot. Després encara ens ha quedat una estoneta per anar a jugar al pati.

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading