10a. Setmana de la Salut: dijous

No som tan professionals com els pastissers de l’Escola d’Hoteleria que vam visitar ahir, però nosaltres també ens hem atrevit a fer les nostres pròpies Mones de Pasqua. Hem pensat que si hi posàvem Nocilla no podien sortir malament de cap manera! Hem agafat un petit pa de pessic, la mestra ens l’ha partit pel mig, i l’hem untat amb nocilla. L’hem tapat, i hi hem posat una  mica més de nocilla per poder enganxar-hi un ou de xocolata. I per acabar, l’hem decorat amb la tradicional ploma i un petit pollet de Pasqua. Les al·lèrgies no han estat cap problema pels que no podem prendre lactosa o ou; des de la cuina de l’escola ens han preparat una xocolata especial per a nosaltres. I un cop preparada la mona, no hem deixat passar ni un minut i… nyam! Ens l’hem cruspit:

Un cop ben tips, a la pista dels 50 anys ens ha visitat el Càrdio, que anava acompanyat dels alumnes del Cicle Formatiu d’Esports (SEAS), un ciclista i un patinador. Abans, però, ens han fet una sorpresa, i una alumna de SEAS ha patinat per tota la pista dels 50 anys. En sabia moltíssim!

Nosaltres ens hem tornat a posar les nostres samarretes de colors per ser ben visibles des de tot arreu, i hem ballat amb molt de ritme i seguint els moviments que ens proposaven els alumnes del Cicle Formatiu d’Esports:

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading