CFGS Condicionament físic

Denominació:Condicionament físic
Nivell:Formació professional de Grau Superior
Durada del cicle formatiu:2.000 hores
Formació en el centre educatiu:1.617 hores
Formació en centres de treball:383 hores

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Condicionament Físic a l’Escola Professional Joviat ofereix una formació avançada i específica per als futurs professionals del fitness i el wellness. Aquest programa està meticulosament dissenyat per cobrir totes les àrees clau del condicionament físic, incloent planificació d’entrenaments personals i de grup, avaluació de la condició física, tècniques avançades de motivació, i aplicació de les últimes tendències en nutrició i recuperació esportiva.

Amb un enfocament pràctic i teòric, els estudiants aprenen a crear experiències d’entrenament personalitzades que milloren el rendiment, la salut i el benestar dels seus clients, preparant-los per liderar en el sector del condicionament físic.

Horaris

Matí

De dilluns a divendres en horari de matí

Pla d’estudis

Desenvolupament de les competències comunicatives i interpersonals necessàries per interactuar eficaçment amb clients i grups.

Capacitació per avaluar l’estat físic dels usuaris i actuar en cas d’accidents durant l’activitat física.

Formació en la gestió i conducció d’activitats de fitness en entorns polivalents.

Aprenentatge de les bases per dirigir sessions de condicionament físic amb l’ajuda de música.

Profundització en l’organització d’activitats físiques especialitzades amb component musical.

Tècniques i mètodes per a la realització d’activitats físiques dins de l’aigua.

Estudi de les pràctiques d’hidroteràpia i els seus beneficis per al condicionament físic i la salut.

Estratègies per millorar la postura, el benestar general i el manteniment de la funcionalitat física.

Desenvolupament d’un projecte integral que apliqui tots els coneixements adquirits al llarg del curs.

Preparació per a l’entrada al món laboral, incloent-hi drets i deures dels treballadors.

Foment de l’esperit empresarial i coneixements bàsics per a la creació i gestió d’empreses relacionades amb el condicionament físic.

Període de pràctiques professionals en empreses del sector, essencial per a l’aplicació pràctica dels coneixements.

Elaboració d’un projecte final que sintetitzi les competències i habilitats desenvolupades durant el curs.

Formació en anglès tècnic relacionat amb el sector del condicionament físic, millorant les oportunitats laborals en un entorn globalitzat​​.

Treball per projectes

Vinculació a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC)

Vinculació a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC): Aquest projecte està dissenyat per establir ponts entre l’educació professional i universitària, oferint als estudiants vies de continuïtat acadèmica i possibilitats de desenvolupament professional a través de la col·laboració amb la UVic-UCC.

Projecció internacional i Programa Erasmus+

A través d’aquesta iniciativa, els estudiants tenen l’oportunitat de participar en el programa Erasmus+, que els permet realitzar estades professionals a l’estranger, ampliant així la seva visió del sector i adquirint una valuosa experiència internacional.

Innovació oberta: Segell metodològic propi

L’escola aposta per una pedagogia innovadora, desenvolupant un segell metodològic que incorpora tècniques i estratègies didàctiques avantguardistes, amb l’objectiu de millorar l’experiència d’aprenentatge dels estudiants.

Centre col·laborador del SOC: Formació contínua i ocupacional

Com a centre col·laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya, l’escola ofereix programes de formació contínua i ocupacional, connectant els estudiants amb les necessitats reals del mercat laboral.

#2be: Projecte de creixement personal lideratge i transformació

Aquest projecte té com a objectiu el desenvolupament personal i professional dels estudiants, centrant-se en el lideratge, la transformació personal i la millora de les competències socials i emocionals.

Equipament i recursos

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Condicionament Físic de l’escola Joviat disposa d’una infraestructura i recursos de primer nivell per assegurar una formació pràctica i teòrica completa per a tot l’alumnat.

  • grau superior condicionament fisic
  • grau superior condicionament fisic
  • grau superior condicionament fisic
  • grau superior condicionament fisic

Equip docent

#2be

Un programa pioner i innovador per a batxillerat i cicles formatius

Aquest projecte se centra en el creixement, el lideratge i la transformació personal. Una assignatura de vida al voltant de l’autonomia personal i les competències socials.

Entrades relacionades al blog

Impulsem la teva carrera professional

A JOVIAT entenem l’aprenentatge com una experiència plena, conscient i vital. Una vivència que marca els nostres camins de creixement professional i personal, i que deixa una empremta d’impacte a la societat.

Els estudiants rebran el títol de Tècnic/a Superior en Condicionament Físic, qualificant-los per desenvolupar, coordinar, i avaluar programes de condicionament físic per a diferents tipus de persones i en diversos entorns, garantint la seguretat i aplicant criteris de qualitat.

Per accedir a aquest cicle es requereix tenir el títol de batxillerat, títol de tècnic/a (FP2, Cicle Mitjà o Superior), haver superat el segon curs de qualsevol modalitat de batxillerat, COU, la prova d’accés a grau superior, qualsevol titulació universitària o equivalent, o haver superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.

El curs inclou 383 hores de Formació en Centres de Treball (FCT) en empreses del sector, permetent als estudiants aplicar els coneixements adquirits en entorns reals.

Els estudiants poden continuar la seva formació en altres cicles formatius, estudis universitaris de grau, o inserir-se directament en el món laboral.

Inclouen entrenador/a de condicionament físic en sales polivalents de gimnasos, entrenador/a personal, instructor/a de grups d’hidrocinesia i cura corporal, promotor/a d’activitats de condicionament físic, socorrista d’activitats aquàtiques, entre d’altres.

Go to Top