FO d’Instrucció en Ioga

Cursos 100% subvencionats.

Adreçats a persones treballadores en situació d’atur.

Instrucció en Ioga

El Curs d’Instructor/a en Ioga que ofereix JOVIAT es presenta com una oportunitat excepcional per a totes aquelles persones interessades en el món del ioga i en la possibilitat de compartir aquesta passió amb els altres a través de l’ensenyament. Amb una durada de 590 hores, aquesta formació està pensada per dotar els participants d’una comprensió profunda del ioga, des dels seus principis fonamentals fins a les tècniques més avançades, permetent-los així convertir-se en instructors competents i confiats.

Aquest curs, dissenyat especialment per a persones en situació d’atur, no només busca proporcionar una via d’accés a una nova carrera professional sinó també oferir una experiència transformadora personal i espiritual. El programa del curs abraça una varietat d’àrees relacionades amb el ioga, incloent-hi els seus aspectes ètics, filosòfics, i místics, així com pràctiques específiques com l’asana i el pranayama, la relaxació, la meditació, i fins i tot els primers auxilis.

Un dels elements més destacats d’aquest curs és el seu enfocament pràctic, que no només es manifesta en la profunditat i amplitud del temari sinó també en la inclusió d’un mòdul de pràctiques professionals. Aquestes pràctiques, que formen una part integral de la formació, estan dissenyades per oferir als estudiants l’oportunitat d’aplicar els coneixements adquirits en entorns reals, preparant-los així per a la seva futura carrera com a instructors de ioga.

Beneficis d’estudiar a JOVIAT:
A JOVIAT, ens comprometem a proporcionar una experiència educativa excepcional. Els nostres cursos no només ofereixen coneixements teòrics, sinó pràctics, per tal d’enfortir les teves habilitats.
– 100% Subvencionat pel SOC.
– Continguts actualitzats i rellevants.
– Certificació que impulsarà el teu perfil professional.
– Instructors experts i suport constant.

Certificació:
Fent aquest curs de Formació Ocupacional aconseguiràs un Certificat Professional que t’acreditarà les teves habilitats i ampliarà el teu currículum i les teves oportunitats!

Inici04/03/24
Finalització13/12/24
Durada590 hores, pràctiques en empreses incloses

Horaris

Horari de matí

Dilluns, dimecres, dijous i divendres 15:30 a 20:30

Inclou un retir de cap de setmana

Contingut del curs

Aquest mòdul aborda els Yamas i Niyamas, fonaments ètics del ioga, així com texts clàssics com els Yoga Sutras i la Bhagavad Gita. També es discutirà sobre conceptes místics com la kundalini i els chakres, explorant la seva relació amb la pràctica física i l’espiritualitat.

Els estudiants aprendran a crear seqüències de vinyasa i a utilitzar karanas per a millorar la coordinació i la consciència corporal. Aquest mòdul combina la teoria amb pràctiques intensives per optimitzar els beneficis físics i energètics del ioga.

Es presenten tècniques de relaxació com el Yoga Nidra i pràctiques de meditació que ajuden a reduir l’estrès i promouen una ment clara i un estat de pau interna. Aquestes tècniques estan dissenyades per aprofundir en la consciència i la tranquil·litat.

El mòdul capacita als instructors per identificar desequilibris en els practicants i adaptar les pràctiques de ioga de manera personalitzada. Inclou tècniques per monitorar el progrés en força, flexibilitat i alineament.

Aquest mòdul cobreix la planificació i gestió de recursos en sessions de ioga, des del disseny de programes fins a la gestió d’espais i materials. També es tracta la creació d’una comunitat activa dins de l’àmbit del ioga.

Els participants aprendran a estructurar i dirigir sessions de ioga efectives, incloent la preparació, execució i revisió d’activitats. Aquesta formació inclou estratègies per fomentar la participació activa i el benestar dels practicants.

El curs proporciona coneixements bàsics en primers auxilis específics per a les classes de ioga, preparant els instructors per gestionar emergències amb seguretat i eficàcia.

Aquest mòdul prepara als estudiants per a aplicar pràctiques de ioga en l’àmbit sociosanitari, combinant teoria i pràctica en entorns reals.

Els participants que completin amb èxit el Curs d’Instructor/a en Ioga de JOVIAT obtindran un Certificat Professional. Aquesta acreditació és un reconeixement oficial de les competències i habilitats adquirides en l’àmbit de l’ensenyament del ioga, incloent-hi aspectes tant pràctics com teòrics del ioga.

El curs és dirigit a persones en situació d’atur, oferint-se com una oportunitat de formació professionalitzant subvencionada. Per accedir, els interessats hauran de complir amb els requisits d’admissió específics del programa, que poden incloure criteris com l’edat o el nivell d’estudis previ.

El curs inclou un mòdul de pràctiques professionals de 120 hores, que permet als estudiants aplicar de manera real els coneixements teòrics adquirits. Aquestes pràctiques es realitzen en centres de ioga, gimnasos o altres instal·lacions associades, sota la supervisió de professionals experimentats.

La finalització del curs pot servir com a trampolí per a l’accés a altres estudis relacionats amb el ioga, el benestar o l’esport. Els estudiants poden optar per especialitzar-se en estils específics de ioga, formació en teràpies complementàries, o fins i tot cursos de gestió d’espais de benestar i salut.

Els graduats del Curs d’Instructor/a en Ioga poden explorar una àmplia gamma de sortides professionals en el sector del benestar i la salut. Això inclou treballar com a instructors de ioga en gimnasos, centres de ioga, retirs, centres de benestar, així com la possibilitat de treballar de manera independent, organitzant classes particulars o en grup.

Entrades relacionades al blog

Go to Top