FO de Pastisseria i confiteria

Curs 100% subvencionat.

Adreçats a persones desocupades.

Pastisseria i confiteria

El Curs de Pastisseria i Confiteria ofert per Joviat es presenta com una experiència formativa integral, pensada per a aquelles persones apassionades per l’art de la pastisseria i la confiteria i que busquen professionalitzar-se en aquest àmbit. Amb una duració de 590 hores, aquesta formació cobreix tot des de les bases més fonamentals fins a les tècniques més avançades i innovadores del sector. A més, s’incorporen unitats formatives especialitzades en normes higienicosanitàries, aprovisionament, conservació, preelaboració, i no menys important, l’elaboració i decoració de productes que faran les delícies de qualsevol paladar.

A través d’un enfocament pedagògic que combina teoria i pràctica, els estudiants tenen l’oportunitat de desenvolupar una comprensió profunda i aplicada de la pastisseria i la confiteria. Això no només prepara els participants per al món laboral sinó que també els dota d’una sèrie de competències que els permetran innovar i crear amb llibertat en la seva futura carrera professional.

Joviat, conscient de l’importància de l’actualització constant en un sector tan dinàmic com el de la pastisseria, s’assegura que el temari estigui sempre al dia amb les últimes tendències i tècniques. Així, els estudiants poden estar segurs de rebre una formació que no només els prepara per al present sinó també per als reptes i oportunitats futures.

Beneficis d’estudiar a JOVIAT:
A Joviat, ens comprometem a proporcionar una experiència educativa excepcional. Els nostres cursos no només ofereixen coneixements teòrics, sinó pràctics, per tal d’enfortir les teves habilitats.
– 100% Subvencionat pel SOC.
– Continguts actualitzats i rellevants.
– Certificació que impulsarà el teu perfil professional.
– Instructors experts i suport constant.

Certificació:
Fent aquest curs de Formació Ocupacional aconseguiràs un Certificat de Professionalitat que t’acreditarà les teves habilitats i ampliarà el teu currículum i les teves oportunitats!

EDICIÓ 1
Inici16/05/24
Finalització25/10/24
Durada590 hores, pràctiques en empreses incloses

Horaris

Horari de tarda

De dilluns a divendres, de 15:00 a 21:00

Els estudiants que completin amb èxit el curs de Pastisseria i confitertia a Joviat rebran un Certificat de Professionalitat. Aquesta acreditació és un reconeixement oficial de les habilitats i competències adquirides en àmbits clau com l’elaboració i presentació de productes de pastisseria i confiteria.

El curs és dirigit a persones en situació d’atur, sent subvencionat al 100% pel SOC, la qual cosa el fa accessible sense cost per als participants. Per accedir, els interessats hauran de complir amb els requisits d’admissió específics del programa:

  • Títol de la ESO o equivalent o superior (en el seu defecte es podria realitzar una prova de competències clau al centre).
  • Document DARDO (inscripció al SOC).
  • DNI o NIE vigent.

El curs inclou un mòdul de pràctiques professionals no laborals de 80 hores, proporcionant als estudiants l’oportunitat d’aplicar en un entorn real els coneixements teòrics adquirits. Aquestes pràctiques són fonamentals per garantir que els estudiants adquireixin experiència pràctica, millorant així les seves habilitats i augmentant les seves possibilitats d’inserció laboral en el sector de la restauració.

El Certificat de Professionalitat obtingut pot facilitar l’accés a estudis superiors relacionats amb la pastisseria, la gastronomia o la gestió de negocis d’alimentació. Els estudiants poden considerar especialitzar-se en àrees específiques de la pastisseria o continuar la seva formació en programes de grau mitjà o superior que ofereixin una formació més avançada i especialitzada en el camp de la gastronomia.

Amb la qualificació obtinguda, els graduats estan ben posicionats per a explorar una àmplia varietat de sortides professionals dins de la indústria de l’hostaleria. Això inclou treballar en fleques, pastisseries, restaurants, bars, hotels, creuers, i altres establiments de serveis alimentaris.

Entrades relacionades al blog

Go to Top