FC Curs Atenció a Múltiples Víctimes i en Catàstrofes

Curs 100% subvencionat.

Adreçats a persones treballadores en actiu.

Curs Atenció a Múltiples Víctimes i en Catàstrofes

El Curs d’Atenció a Múltiples Víctimes i en Catàstrofes que ofereix Joviat es presenta com una oportunitat excepcional per a totes aquelles persones interessades en el món de les emergències sanitàries. Amb una durada de 310 hores, aquesta formació està pensada per dotar els participants de les habilitats necessàries per a treballar en tot tipus de situacions d’emergència on calgui traslladar persones malaltes, ferides o accidentades.

Aquest curs, dissenyat especialment per a persones treballadores en actiu, busca proporcionar una via d’accés a una nova opció professional dins el món sanitari. També per a poder acreditar l’experiència professional.

Beneficis d’estudiar a JOVIAT:
A JOVIAT, ens comprometem a proporcionar una experiència educativa excepcional. Els nostres cursos no només ofereixen coneixements teòrics, sinó pràctics, per tal d’enfortir les teves habilitats.
– 100% Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.
– Continguts actualitzats i rellevants.
– Certificació que impulsarà el teu perfil professional.
– Instructors experts i suport constant.

Certificació:
Fent aquest curs de Formació Contínua aconseguiràs un Certificat de Professionalitat que t’acreditarà les teves habilitats i ampliarà el teu currículum i les teves oportunitats!

Nivell:Certificat de Professionalitat de nivell 2
Durada del cicle formatiu:310 hores, pràctiques en empreses incloses
Formació en el centre educatiu:210 hores
Formació en centres de treball:120 hores

Horaris

Horari de tarda

Dilluns a divendres, de 18.00 a 22.00 en modalitat online.
Dissabtes presencials, de 9.00 a 15.00.

Equipament i recursos

El Curs d’Atenció sanitària a múltiples víctimes i catàstrofes de JOVIAT es beneficia d’un ampli ventall d’equipaments i recursos dissenyats per assegurar una formació pràctica i eficient, immersiva i d’alta qualitat.

Disposem d’equipament reals com ara ambulàncies, aula de simulació i aules específiques que simulen una ambulància per tal de que els curs sigui molt pràctic i des de ben aviat els alumnes visquin de primera mà les situacions en les que es poden trobar el dia de demà, participant-hi activament.

Entrades relacionades al blog

Els participants que completin amb èxit el curs d’Atenció sanitària a múltiples víctimes i catàstrofes de JOVIAT obtindran un Certificat de Professionalitat de nivell 2. Aquesta acreditació és un reconeixement oficial de les competències i habilitats adquirides i acredita a qui l’obté per treballar en l’àmbit sanitari traslladant a persones en tot tipus de situacions, urgents o no urgents.

El curs és dirigit a persones treballadores en actiu, oferint-se com una oportunitat de formació professionalitzant subvencionada. Per accedir, els interessats hauran de complir amb els requisits d’admissió específics del programa:

  • Haver Cursat la part teòrica del Certificat de Professionalitat de Trasllat Sanitari prèviament
  • Títol de la ESO o equivalent o superior (en el seu defecte es podria realitzar una prova de nivell al centre)
  • Nòmina o contracte vigent (en el seu defecte el document DARDO com a demandant d’ocupació)
  • DNI o NIE vigent.

El curs inclou un mòdul de pràctiques professionals de 120 hores, que permet als estudiants aplicar de manera real els coneixements teòrics i pràctics adquirits. Aquestes pràctiques es realitzen en bases de TSC o altres empreses de transport sanitari urgent.

La finalització del curs pot servir per a la realització del Cicle de grau mig del Tècnic en Emergències Sanitàries ja que tots els mòduls formatius són convalidables amb aquest grau mig.

Els graduats del Curs d’Atenció sanitària a múltiples víctimes i catàstrofes tindran com a sortida treballar en serveis d’emergències sanitàries traslladant persones en qualsevol tipus de servei, urgent o no urgent. Un sector laboral amb torns rotatius per tenir cobertura 24 hores al dia 365 dies a l’any. Amb demanda creixent i amb horaris flexibles.

Go to Top