Volem ser escultors  

Construir projectes transversals que afavoreixin el desig d’aprendre, la cooperació i la connexió amb el món.

Una escola de vida. Sentim l’escola des d’una perspectiva sistèmica i humanista que ens dóna l’oportunitat de compartir aprenentatges significatius pel nostre desenvolupament personal (emocional, físic i espiritual) i professional.

L’escola és un espai biogràfic i narratiu, de convivència i un lloc per generar somnis i plans de vida.

Per a un món sostenible. La sostenibilitat posa en el centre de l’educació la
persona i el seu entorn relacional en l’àmbit social, econòmic i ecològic, acompanyant per a un benestar personal i global. Treballem per comunicar cap a una nova consciència que faci de l’escola un lloc de millora per a tothom, que es converteixi en un espai ric en salut, actitud positiva i esperit creatiu, recuperant el contacte amb la terra, cooperant, intercanviant i descobrint.

# ASPECTES

#metodologia

Apostem per la Innovació com al nostre mètode que ens acompanyarà en aquest camí, de manera ordenada, sistemàtica, per arribar al nostre fi.

#transversalitat

Tenim una direcció, un horitzó que ens fa travessar diferents disciplines, cultures de les que aprendre i viure.

#cooperació

Treballem junts sense distinció. La societat és un conjunt, no un individu.

#connectivitat

Connectats internament en xarxa (família, alumnat i professorat) i externament (institucions, empreses, organitzacions…)

#projectes

Aprendre de situacions del món real més enllà de l’aula, creant educació interdisciplinària amb significat, que ajudi a l’alumne a pensar per si mateix, a investigar, a aprendre dels seus errors i encerts, i d’aquesta manera aprendre a ser crítics.

#autonomia

Capacitat de l’alumne per anar construint el seu aprenentatge, acompanyat en tot moment pel professorat i la família.

#món

Entenem l’aprenentatge i la connectivitat amb el món com una línia que s’inicia en la família, en les nostres arrels, i que creixent amb l’entorn, el barri, la ciutat o el poble i més enllà, salvant les fronteres polítiques o naturals.

escultors