Seguim descobrint el món de les ombres

A l’Atelier de llum, els més menuts de l’escola ens anem familiaritzant poc a poc amb les ombres, ja que no tots sabem ben bé d’on surten ni què són.

Davant del projector de llum anem descobrint la nostra ombra i la dels nostres companys i companyes. És ben curiós passar per davant la llum i reconèixer-nos en l’ombra que hi ha al nostre davant. Aixequem una mà i després l’altra, fem un salt, toquem el nas de qui tenim al costat, … I la nostra ombra fa tot allò que fem.

Passem forces estones observant l’ombra de diferents animals de joguina i mirant com es fan grans i petits en funció de si els posem més lluny o més a prop de la llum. També ens agrada veure les ombres del sol, de la lluna i de les petites estrelles que tenim a l’Atelier.

D’aquest món màgic i divertit de les ombres, cada dia descobrim coses noves. De ben segur que tots vosaltres en algun moment o altre de la vostra vida també us heu sentit fascinats per aquest món. I és que com diu el titellaire, pedagog i mestre en l’art del teatre de les ombres Mariano Dolci “Cada generació d’infants descobreix l’ombra i el plaer de jugar-hi”.

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading