Com és possible fer el Toca Toca?

Normalment us mostrem com els Dentetes i els Cargols gaudim de les sessions de Toca Toca, però voleu saber com és la preparació i tot el que hi ha darrere?

Quan hi ha una sessió prevista de Toca Toca, el Ferran (el nostre cuiner) i també altre personal de cuina, ben d’hora al matí ens preparen el material que farem servir perquè estigui al punt ideal o perquè en tinguem la quantitat necessària per fer la sessió.

Llavors s’ha de preparar l’espai. Hi ha algunes sessions on necessitem taules i cadires que les mestres folren per que no es facin malbé; en altres sessions només cal col·locar un gran paper al terra per intentar que l’aula on ho fem no s’embruti més del compte.

També, abans de cada sessió hem de pensar quina és la vestimenta adequada per evitar que ens embrutem i puguem gaudir al màxim de cada sessió. Així doncs, depen del dia: traiem mitjons i pantalons, ens posem una bata, ens quedem amb el ‘body’…

Després de tot això, ja només cal col·locar el material i ja ho tenim tot apunt per gaudir de la sessió!

Però això no s’acaba aquí… després de l’experimentació cal fer el procés invers que hem realitzat, canviar-nos de roba, netejar-nos, posar sabates… i pel que fa a l’espai, doncs recollir els papers, netejar les taules i cadires…

BUFF QUINA FEINADA! però sabeu que…? …aquestes sessions les gaudim tant que val la pena ficar-hi tot aquest esforç! i sinó mireu-ho vosaltres mateixos en aquesta sessió d’espaguetis de colors dels Dentetes.

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading