L’Atelier de llum (1)

Inspirats en l’Atelier Raggio di Luce de Reggio Emilia, en el nostre petit Atelier les mestres ens han creat un ambient de llum amb una sèrie de propostes i jocs perquè puguem investigar per nosaltres mateixos les propietats de la llum i el color. Els materials han estat pensats per provocar la nostra curiositat i per anar descobrint les diverses possibilitats que ens ofereixen.

Una de les primeres reaccions dels Cargols, quan hem tingut els lots a les mans, ha estat encendre’ls i apagar-los forces vegades. Hem començat a il·luminar diferents objectes, a enfocar-nos la nostra pròpia cara i la dels altres nens i nenes, a portar la llum d’un costat a l’altre i fer-la córrer amunt i avall. Ficar els lots dins dels gots de colors i transportar-los cap aquí i cap allà ens ha portat força estona, però el que més ens ha agradat, són els lots que projecten una llum de coloraines i a mesura que ens movem, il·luminen de diferents tons el Petit Atelier.

Els Patufets també hem estat fent els nostres propis experiments amb els lots tot comprovant els canvis del color de la llum en funció del color de l’objecte que se li posa al davant. Hem jugat força a ficar els lots a dins de diferents materials per observar els dibuixos que en sortien projectats. I també ens hem sorpés quan hem fet servir el lot de coloraines.

En les properes entrades al blog us anirem explicant les noves experiències que van sorgint en aquest Atelier de llum.

↓ CARGOLS ↓

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading