Informació agenda digital

Com ja sabeu, a la llar hem deixat d’utilitzar l’antiga agenda on les mestres apuntaven si havia passat alguna cosa durant el dia que s’hagués de comentar amb les famílies i a l’inrevés. Ara, tota aquesta informació també arriba a les cases però ho fa a través de l’agenda digital familiar, que tot just acaba d’aparèixer però que esperem que gràcies al feedback que rebem de les famílies, vagi millorant dia a dia i aprofitant al màxim tot el rendiment que pot donar. La informació que arriba a través de l’agenda digital a casa és:

  • quina quantitat del dinar ens hem menjat? Hem repetit, d’algun plat?
  • en el cas dels més petits, hem fet migdiada?
  • observacions de coses que hagin pogut passar durant el dia: que ens haguem fet una rascada al pati, que ens haguem queixat de mal de panxa…

I no oblidem que l’agenda també serveix per enviar missatges des de casa cap a l’escola com ara “la vindrem recollir a les 4 per anar al metge”, “avui marxarà de l’escola amb l’àvia”, “té una dent a punt de caure”… Alerta! Aquests missatges els heu d’escriure a través de l’apartat “agenda”; no feu servir el “contacte” perquè en aquest cas les mestres no podran respondre a les vostres demandes.

Esperem que ens sigui d’utilitat a tots!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading