Coneixem a les mestres

L’equip de mestres de la Llar és conegut per la majoria de nosaltres, però pels que comencem aquest any i per les famílies us deixem unes imatges perquè les conegueu a totes.

Estem segurs que passarem molt bones estones plegats.

I ara que comença un nou curs i tant els professionals de l’educació com els que són mares i pares ens parem a reflexionar i replantejar  les pròpies actituds en relació als infants i adolescents, l’equip de mestres vol compartir amb vosaltres una reflexió molt enriquidora escrita per l’Eva Bach a la secció “criatures” del diari ARA . Per llegir-lo, podeu clicar a sobre el següent enllaç:

Paraules boniques en educació

També un vídeo que va poder veure tot el personal de Joviat el dia 3 de setembre. En ell, Tim Elmore, un popular escriptor nord-americà, formador i expert en la generació “mil·lenària”, ens parla del lideratge. En el seu treball “Fes créixer al líder que teu fill porta dins”, Tim Elmore explica el desenvolupament del lideratge com una habilitat que pot potenciar-se en tots els nens i joves. La seva proposta, molt crítica amb la sobreprotecció i l’excessiu control parental, es pot resumir en una de les seves frases més conegudes: “Hem de preparar als nens per al camí, en lloc del camí per als nens”.

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading