Comencem un nou curs amb les piles carregades

Com diu la cançó de la Clara Peya,ha arribat el dia en què per fi ens veurem un altre cop”...

Arriba el primer dia d’escola i la majoria estem neguitosos per veure els amics i amigues, les mestres i  fins i tot  nous companys:   bategues tu, batego jo, batec a la planta dels peus, batec a la punta dels peus”….

Arribem amb la motxilla plena d’imatges boniques, de vivències enriquidores, de temps de joc però també de descans…“Impossible explicar-te el que ha passat en tant de temps. Els minuts semblen segons, les hores passen com si res. Mentre parles, records a la pell, records de quan?, records de què? Records de tantíssims moments. Records sincers, pintats d’oblit, records que encara em fan sentir, records que encara em fan sentir…

El que tots sabem de ben segur és que el 12 de setembre serà només el primer dia dels molts que gaudirem a l’escola, coneixent nous amics i redescobrint-ne d’antics i aprenent tot allò que des d’ara ens acompanyarà en el procés d’anar-nos fent grans:“Fa tant temps que no et veig que els meus ulls et descobreixen de nou, et descobreixen millor…”

Us convidem a que tanqueu els ulls i escolteu aquesta bonica cançó cantada per la Judit Neddermann; la mateixa que vam escoltar tot l’equip humà de l’escola el primer dia que ens vàrem trobar després de les vacances; i aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos a tots i totes un feliç curs 2019-2020:

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading