Acomiadem Cor Gran amb el FESTIVALET

Finalment, divendres a la tarda vam poder acomiadar Cor Gran com es mereixia i li vam poder mostrar alguns elements dels costums i tradicions que tenim a Catalunya. El mal temps de fa dues setmanes ens va obligar a posposar uns dies la festa, però ha valgut la pena, perquè ha estat un èxit!

Cap a les 17h de divendres, la majoria de nens i nenes de la Llar d’Infants i de Parvulari i les nostres famílies ja érem al Pavelló de Joviat 1. L’espai no ens era del tot desconegut, perquè els matins de dijous i divendres la majoria ja hi havíem anat a assajar. El que sí que era nou, era que aquesta vegada ens hi acompanyaven també els nostres cavallets, gegantons i nans, els que havíem fet a l’atelier; i també que les persones que més ens estimen, les nostres famílies, ens havien vingut a veure ballar. Quins nervis!

La festa va ser de tots i per a tots. Els dentetes, els patufets, els cargols, els elefants, els gegants i els dracs; les nostres mestres, les famílies, els grallers convidats… Cadascun dels grups vam poder mostrar els nostres balls per separat, però també ens vam ajuntar en ocasions per fer alguns balls conjunts. Els mestres de cerimònies, la pubilla Judit i l’hereu i mestre danser Lluís, van conduir l’acte i ens van animar a tots a participar. Un dels moments més emotius va ser quan el Sergi Albareda, pare de l’Arlet dels elefants i de la Ivet, ens va cantar la cançó que va escriure expressament per a la nostra amiga Cor Gran i el vam acompanyar cantant. I un altre, el moment en què tots nosaltres i les nostres famílies vam ser convidats a ballar el galop final de les Gitanes de Sant Vicenç de Castellet a la pista del pavelló. Quina gentada ballant tots alhora!

Us deixem alguna imatge i algun vídeo del que els Dentetes, els Cargols i els Patufets vam poder viure la tarda de divendres perquè pugueu tornar-ne a gaudir. I  sobretot, us volem donar les gràcies per haver-hi sigut i per haver-nos-ho posat tot tan fàcil.

A reveure, amiga COR GRAN, et trobarem molt a faltar! Qui ens havia de dir que el teu personatge, sortit del conte que va escriure la Maria Tudela i va il·lustrar la Marta Puente, es convertiria en algú tan important per a nosaltres!

Galop d’Entrada. Música del ball de Gitanes de Rubí

Ball de la Llar – El Joan Petit quan balla

Galop final  – Música del Ball de gitanes de Sant Vicenç de Castellet

 

 

 

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading