Xerrada JORDI AMENÓS ÁLAMO

Terapeuta i formador en Narrativa Terapèutica i creativitat

CARTELL XERRADA

És creador de la “Narrativa Terapèutica”, un abordatge d’ajuda, acompanyament i reflexió a través del descobriment de les nostres múltiples identitats i les seves extensions narratives. També és creador del programa per a organitzacions i equips “Team Stories: humanitzar l’empresa amb el poder de les històries”.

Format en Gestalt, Constel·lacions Familiars, Organitzacionals i en Salut Sistèmica. Format en Coaching Generatiu, Màster en Hipnosis Ericksoniana, Màster en Coaching amb PNL, Trainer en PNL, Hypnotist per la Proufood School. Màster en PNL i Comunicació i en tècniques de creativitat narrativa.

Autor dels llibres infantils «On és la lluna?» (Fragmenta Editorial), un conte per treballar les històries i la creativitat en família, i «D’on venen les idees?» (Akiara books), per fomentar i acompanyar la creativitat dels nens en la seva vida.

Des de fa anys els éssers humans ens hem narrat per saber qui som, i aquest és el millor tresor que l’alumnat pot trobar al món educatiu. Els contes i les narracions ens obren les portes a comprensions profundes, a espais interiors, al nostre món emocional i a possibilitats i solucions.

A partir d’anècdotes reals de professors i d’altres de viscudes als Team Stories a l’aula que imparteixo des de fa anys, descobrirem que el millor aliat d’un aprenentatge és una història o una metàfora.

Ens il·lusiona compartir-ho amb vosaltres i esteu invitats a la xerrada del Jordi Amenós el dijous 27 de febrer a les 19 h, per  escoltar-lo, sentir-lo i viure’l!

CONFIRMO la meva assistència a la xerrada de "El poder de la ficció i la imaginació en l’educació" de Jordi Amenós Álamo, el dia 27/2/20

Nom*

Primer cognom*

Segon cognom*

Relació amb Joviat*

Telèfon*
Adreça electrònica*

* Camps obligatoris

Has conegut la presentació a:


En compliment del REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46 / CE (RGPD), us informem que Fundació Joviat, amb CIF G60374022, és el responsable del tractament d'aquestes dades i en farà ús mentre no es revoqui el consentiment. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, portabilitat i oblit per web, en propers correus o per escrit a Joviat, carrer Folch i Torres, 5-13 de Manresa. Podeu consultar la nostra política de privacitat aquí.


Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+