Lideratge conscient

DESCARREGA'T FITXA

«Vivir de instante a instante también significa dejar ir cada momento.
Y, ¿dónde queda la felicidad? Y, ¿dónde queda la alegría?
¿Dónde queda el placer de amar y la vida en su totalidad?
Permanecen en un movimiento del espíritu, ahora».
Bert Hellinger

El propòsit d’aquesta formació és cuidar-nos, estar presents i enfocar-nos cap al benestar a través de l’art de liderar-nos per posar-nos al servei de la vida.

La base d’aquest lideratge és la mirada sistèmica i és en el marc d’aquesta consciència mental, física i espiritual, que coneixerem tres eines diferents.

Proposem 20 hores de formació a través de la Microgimnàstica, del Mindfulness i del Yoga. Aquestes tres disciplines ens aporten una nutrició emocional, energètica i mental per seguir avançant en el procés de la vida, un aliment per al
nostre dia a dia que ens redueix l’estrès, ens potencia l’autoconeixement i ens obre a noves maneres de pensar, de dir i d’actuar. Amb la Microgimnàstica, aprendrem a escoltar el propi cos; amb el Mindfulness, posarem l’atenció plena en el moment present; i amb el Yoga, veurem la persona des del punt de vista energètic i espiritual.

En conclusió, el ‘lideratge conscient’ ens parla d’una nutrició integral que engloba tot allò que és atenció plena amb una actitud amable i conscient, perquè cadascú trobi el lloc des d’on poder aportar el millor de si mateix, sent model de relació i d’influència. Una Eina de vida de creixement personal i d’aplicació a l’entorn.

Formació:
Hem repartit la formació en 8 sessions, totes en dilluns en horari de 19 a 21 h. La primera sessió introductòria serà el 16 de desembre i la segona començarà el 13 de gener, ja ininterrompudament, fins al 2 de març (aquesta última de 18 a 21 h).

És gratuïta i específica per a totes les persones de l’equip de la Joviat.

Inscripció:
Envieu correu electrònic a nfarizo@joviat.cat indicant nom i cognoms.
Les places són limitades segons ordre de rebuda de la inscripció.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+