1. ECOLOGIA EMOCIONAL
M. Mercè Conangla i Jaume Soler
3 dissabtes: 20 d’octubre, 10 i 24 de novembre de 2018
de 9 h a 14 h

Aprèn a gestionar les teves emocions per poder oferir un bon model d’influència.

M.Mercè Conangla. Fundadora i presidenta de Fundació Àmbit Ecologia Emocional. Dirigeix l’Institut d’Ecologia Emocional i l’Institut de Creixement Personal. Recolzament pedagògic a l’Institut de Recerca EE. Creadora amb Jaume Soler del model d’Ecologia Emocional i del segell de qualitat ètica i emocional “OEE” (Organitzacions Ètiques i Emocionalment Ecològiques). Psicòloga amb especialitats clínica i educativa, infermera i escriptora. Especialitzada en educació emocional, entrenament en competències de lideratge i comunicació no verbal i en el disseny de projectes de Transform-Acció organitzacional. Formadora i consultora. Col·laboradora amb diverses universitats (UB, Ramon Llull, UOC i Pompeu Fabra), hospitals i institucions. Directora del Màster d’Ecologia Emocional a Barcelona i Mèxic. Junt amb Jaume Soler han escrit 24 llibres. El darrer, es publica el setembre de 2018, “Postveritats emocionals”.
Jaume Soler. Fundador i president honorari de Fundació Àmbit Ecologia Emocional. Dirigeix l’Institut de Recerca en Ecologia Emocional i Creixement Personal. Expert en dinàmica i facilitació de grups. Graduat en psicologia, en les especialitats d’empresa i clínica. Ha realitzat diversos màsters i cursos de postgrau (Recursos Humans, Personal Growth and Group Dynamic, Psicoteràpia Gestàltica, Coaching, Neuro-Linguistic Programming, entre d’altres). Té la llicència com businesss Practicioner of NLP per Richard Bandler Certifications PCC Coaching ICF. Especialitzat en consultoria i desenvolupament d’equips directius i recursos humans. Actualment es dedica a activitats sense ànim de lucre, a ajudar a créixer persones i projectes dedicats al bé comú i a la millora del món interior i exterior, a més de continuar escrivint i compartint tot allò que ha après en el seu camí de vida.

L’Ecologia Emocional és l’art de gestionar, de forma sostenible, el nostre món emocional de manera que la nostra energia afectiva s’orienti al nostre creixement personal, augmenti la qualitat de les nostres relacions i millori el món en què vivim. L’Ecologia Emocional ofereix un plantejament nou i creatiu en educació emocional que treballa alhora aspectes educatius emocionals i mediambientals i que aposta per formar un nou model de persona: la persona “CAPA” (Creativa-Amorosa-Pacífica-Autònoma). Una persona que se sent responsable de la seva vida, que decideix ser part de la solució i no del problema, amb consciència ecològica i emocional, que forma part d’un tot i que entén que les seves accions i la manera de gestionar les seves emocions tenen un impacte en ella mateixa, en els altres i en el món.

Preu: 150 €, socis AMPA: 75 €

EINES DE VIDA 18/19

Per inscriure’t:
1r.  Emplenar el formulari d’inscripció
2n. Ingrés al compte ES7121000017560200748651 Caixabank, indicant el nom i cognoms i l’Eina de vida que t’has inscrit

INSCRIPCIÓ A LES EINES PER A LA VIDA 18/19

Nom*

Primer cognom*

Segon cognom*

Relació amb Joviat*

Telèfon*
Adreça electrònica*

* Camps obligatoris

LES EINES DE VIDA QUE M'INSCRIC SÓN:


Has conegut les EINES PER A LA VIDA a:

En compliment del REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46 / CE (RGPD), us informem que Fundació Joviat, amb CIF G60374022, és el responsable del tractament d'aquestes dades i en farà ús mentre no es revoqui el consentiment. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, portabilitat i oblit per web, en propers correus o per escrit a Joviat, carrer Folch i Torres, 5-13 de Manresa. Podeu consultar la nostra política de privacitat aquí.