Eines per a la vida

Benestar emocional i aprenentatges essencials en temps de COVID

La pandèmia ha posat especialment de relleu que el benestar emocional és un dels pilars de la salut i un dels requisits per sortir el més ben parats i ben parades possible de situacions adverses com l’actual. Tanmateix, ens brinda una sèrie d’aprenentatges i valors essencials, que convé reforçar, consolidar i convertir en nous hàbits de vida. Oferirem eines, propostes i recursos pràctics d’acompanyament a famílies i personal docent, per tal de reparar emocions, promoure actituds vitals i educatives emocionalment sanes, i afavorir la transformació personal i social a partir del que estem vivint.

EVA BACH COBACHO

Llicenciada en Ciències de l’Educació per la UB. Pedagoga, mestra, escriptora, conferenciant, formadora de formadors, orientadora familiar, professora de màsters i postgraus universitaris, i mare de dos fills.

Experiència docent de 7 anys a Infantil i Primària. Pionera i promotora de l’educació emocional en els àmbits familiar i escolar a Catalunya i en altres Comunitats.

Columnista del suplement educatiu Criatures del Diari ARA i col·laboradora habitual de diversos mitjans de comunicació. Ha estat formadora en un projecte d’educació emocional al Futbol Club Barcelona i és una de les ponents de l’Emotour.

Autora i coautora de diversos llibres: Mares i pares influencers (2019); Educar per estimar la vida (2017); La bellesa de sentir (2015); Por amor a mi familia (2013); Adolescentes “qué maravilla” (2008); La Asertividad. Para gente extraordinaria (2008); etc.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+