Restaurant Pedagògic

L’Hostal Espai Gastronòmic és el Restaurant pedagògic de JOVIAT Hoteleria, el lloc on l’alumnat de cuina, pastisseria, servei, vins i atenció als clients posa en pràctica les seves habilitats amb autèntiques experiències culinàries. Gaudeix de la nostra àmplia oferta gastronòmica, que abraça una gran varietat de plats i sabors. Vine i deixa’t sorprendre pels talents emergents de la nostra escola.

• Cada moment és significatiu i cap detall pot ser ignorat.
• L’alumnat rep un feedback immediat dels clients, el que els ajuda a desenvolupar el seu esperit crític.
• Cada curs, l’alumnat assumeix un rol que ha de desenvolupar de forma diària i rotativa.
• Estem compromesos a avançar cap a una consciència alimentària renovada, fomentant l’ús de productes ecològics i de proximitat.
• El cor de la cuina resideix en la zona on es manipulen els productes, seguint les rigoroses normes d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC) en totes les transformacions dels ingredients.

Ens fa molta il·lusió proporcionar al nostre alumnat l’oportunitat de conèixer, experimentar, gaudir, estimar i transformar els productes. Treballar amb tots aquests ingredients junts és un plaer per a nosaltres. Esteu convidats a venir i viure una experiència única quan vulgueu!

A partir del dia 27 de setembre de 2023 veniu a descobrir una nova experiència gastronòmica. Un concepte fresc, un servei informal i actual, i una selecció exquisida de plats elaborats amb productes de proximitat i amb unes postres per gaudir.

Una immersió autèntica en l’art de la gastronomia!

Restaurant JOVIAT Hoteleria
C. Rubió i Ors, 5  (Google maps)  |  08241 MANRESA (Barcelona)
T. 93 872 33 83

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+