Escola d'hoteleria

L’Escola d’Hoteleria fundada el 1987 i per on han passat a prop de 2.000 alumnes, entre especialitats de cuina, sala, pastisseria i sommelieria.

És una professió que s’ha d’estimar i per això, prenem la definició de la filosofia clàssica que diu que aquestes són les úniques realitats absolutament objectives: VERITAT, quan parlem de l’autèntica i única, aquella de la qual no es pot negar l’existència; BONDAT la que pertany a l’essència de l’ànima humana; i BELLESA, l’absoluta, la qual un cop percebuda no pot ser qüestionada.

I amb aquesta mirada, tenim els set valors que prenem com a guies per a un aprenentatge significatiu.

Treballar amb il·lusió i respecte i fent la feina ben feta, són els nostres valors i juntament amb la COMUNITAT, CONEIXEMENT, EXPRESSIÓ, COOPERACIÓ, VOLUNTAT, BENESTAR I ARRELS que són els 7 eixos d’energia que desenvolupem a Joviat.

Cursos i informació

Els ensenyaments d’hoteleria s’agrupen en cicles formatius de Grau Mitjà de Cuina i Serveis de Restaurant i bar i Pastisseria, Grau Superior de Direcció en Cuina i Direcció en Serveis, Diploma propi de Sommelieria i Cursos de Formació Continuada i Ocupacional:

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+