Premis Vinari [elmon.cat]

[ELMON.CAT]
Cinc estudiants d’Hostaleria i Sommelieria del centre bagenc s’encarregaran del servei de vins durant els tastos preliminars del concurs.
Els Premis Vinari celebren noves incorporacions aquest 2017. L’Escola Joviat de Manresa, amb llarga trajectòria en formació en hoteleria i amb la recent incorporació d’estudis de sommelieria, ha signat un conveni amb l’organització del concurs per a col·laborar en el desenvolupament de la cinquena edició del certamen.

El centre es compromet a aportar estudiants que s’encarreguin del servei dels vins que enguany competeixen als Vinari. Els cinc estudiants estaran tutelats pel coordinador de l’especialització en sommelier Josep Pelegrín, que a més, formarà part del jurat avaluador d’aquest 2017.

Pelegrín explica que “és un orgull per l’escola poder participar activament dels Premis Vinari, a més d’una oportunitat pels alumnes de seguir-se formant en el món del vi”.

La directora dels Premis, Eva Vicens, valora molt positivament aquesta col·laboració: “La Joviat és un centre de formació de referència en àmbits com l’hostaleria i la sommelieria. Estem molt contents que se sumin al projecte i que aportin el seu coneixement i aprenentatge al concurs“.

Les sessions de tast dels Premis Vinari tindran lloc a Monvínic durant quatre dimecres consecutius, a partir del dia 21 de juny, i en horari de matí.