El xef Jordi Vilà, del restaurant Alkimia, Premi Nacional de Gastronomia 2021

Estem molt contents i felicitem a l’exalumne, cuiner i propietari del restaurant AlkimiaJordi Vilà, pel Premi Nacional de Gastronomia 2021. L’Acadèmia Catalana l’hi ha concedit per la seva trajectòria i aportació a la cuina del país. El president de la Generalitat li ha entregat el guardó en un acte de petit format. El xef RafelMuria, del Quatre Molins, ha rebut el premi revelació i Javier Oliveira, de Via Veneto, el de millor cap de sala

Vilà va obrir l’Alkimia el 2002. I només dos anys després ja tenia una estrella Michelin, que ha mantingut sempre. Recentment, també va obtenir els tres sols, la màxima distinció de la guia Repsol.

L’Acadèmia ha reconegut així la feina de Vilà al capdavant del seu restaurant, l’Alkimia, emplaçat dins de la històrica fàbrica de cerveses Moritz, i que la Guia Michelin distingeix amb una estrella.

El Jordi va ser alumne de la nostra Escola d’Hoteleria i ha passat per moltes cuines. El 1998 va obrir el seu primer restaurant a Barcelona amb Sònia Profitós, l’Abrevadero.

Una petita mostra de la notícia als mitjans de comunicació:

Vídeo del Jordi Vilà de l’ACGN
Fotos de l’acte

> TV3 TN [aquí]
> 324 [aquí]
> EL PERIÒDIC [aquí]
> LA VANGUARDIA [aquí]
> THE NEW BARCELONA POST [aquí]
> ARA [aquí]
> METROLPOLI [aquí]
> EUROPAPRESS [aquí]

Moltíssimes felicitats Jordi, Sònia i a tot l’equip de l’Alkímia.
Una abraçada gran.

Publicat dins de