Nou projecte “Joviat-Galway CLIL»

Seguint amb la llarga trajectòria de l’escola de fomentar l’ús de l’anglès com a llengua vehicular per ensenyar assignatures i matèries diferents a l’assignatura anglès, hem fet un pas endavant molt significatiu.

Joviat-Galway CLIL” és un projecte becat pel Programa Erasmus+ de la Unió Europea i té una durada de 24 mesos. Començarà amb la mobilització de 13 professors, mestres i educadors de diferents ensenyaments i àrees de Joviat a la ciutat irlandesa de Galway, on impartiran uns cursos de metodologies i estratègies de com implantar la metodologia CLIL a les seves aules i assignatures, podran fer d’observadors a classes per infants o adolescents que venen de tot Europa per aprendre anglès a la seva mateixa escola, fer contactes europeus de professors amb les mateixes inquietuds per poder crear possibles projectes futurs conjunts, i milloraran  el seu nivell en anglès.

Aquest projecte generarà més immersió de la llengua en els educadors, alumnat i famílies, més internacionalització, més innovació i més competitivitat.

Publicat dins de

CATEGORIES

  • No Categories

SUBSCRIU-TE

Leave your email address and every time we make an update you will notice it
Loading