El blog. Presentació

Aquest blog mostrarà els diferents passos del projecte presentat.

Aquest Projecte té un objectiu molt clar: Aconseguir que mica en mica, amb passes lentes però fermes, tal com toca fer aquests tipus de projectes a llarg termini, l’escola pugui fer servir l’anglès per impartir les seves assignatures. per estar a les hores de menjador, en extraescolars, a les recepcions, etc.

Com ho hem fet?

 1. Analitzar la situació present de l’escola en aquest àmbit. Quines fortaleses i quines mancances tenim.
 2. Presentar una proposta a tot els treballadors de l’escola per poder seguir una formació a Irlanda.
 3. Fer una selecció de les respostes positives d’aquesta proposta. aconseguint docents i/o treballadors d’ensenyaments, àrees i departaments diferents per tal que es pugui fer extensiu a tot arreu dins l’escola
 4. Marcar un full d’objectius i responsabilitats a cada seleccionat segons l’ensenyament i/o àrees on treballi.
 5. Presentar el Projecte a la Comissió Europea, Erasmus+, per demanar la Beca Erasmus+ per fer la Formació, principalment, i els resultats posteriors.
 6. Assistir a les Jornades de Formació que es van fer a Cadiz el mes de juny per tots els Centres que vam ser seleccionats per participar en aquestes Beques Erasmus+.
 7. Fer la formació a Galway, Irlanda
 8. Recopilar tota la informació i la Formació rebuda i fer una planificació de com estendre i difondre tot els coneixements i metodologies
 9. Posar en pràctica a les aules, al menjador, a les extraescolars i allà on convingui, tots els possibles projectes que sorgeixin.
 10. Fer sempre difusió de tot el que es faci en referència al Projecte inicial i col.laborar i fer-ho públic per tots aquells interessats, ja siguin famílies, alumnat, altres escoles, la ciutat, etc…

Quina vida té el Projecte presentat?

El Projecte va començar el dia 18 de juny d’aquest any i acabarà el 18 de juny del 2018. En aquest període de dos anys, hi ha inclosa la Formació a Galway, totes les activitats, propostes, idees, camins i altres subprojectes sorgits arrel de les formacions i la seva difusió.

 

Publicat dins de

CATEGORIES

 • No Categories

SUBSCRIU-TE

Leave your email address and every time we make an update you will notice it
Loading