Orientació i formació per a persones treballadores afectades d’ERTO

Si t’has vist afectat/da per un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) a conseqüència de la crisi derivada del COVID-19, posem a la teva disposició recursos i formació 100% subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

CONTACTE
Servei d’Orientació Professional

L’orientació professional té com a objectiu acompanyar als treballadors en situació d’ERTO en la seva trajectòria professional. Obtindràs eines per conèixer i millorar les teves competències i t’assessorarem sobre el mercat de treball i com fer una cerca de feina o emprendre en el teu sector. Dues Psicòlogues et faran l’orientació personalment.

Programa mix d’Orientació + Formació

L’objectiu del programa mixt és orientar i qualificar a persones treballadores afectades per expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO) i/o ocupades laboralment, pel manteniment de la seva ocupabilitat o facilitar la seva reconversió.

Formacions per a tots els gustos

A Joviat oferim i impartim una gran varietat de cursos que acullen diferents àmbits i sectors: Cuina, Pastisseria, Esports, Salut i d’altres més transversals com  competències digitals, anglès i emprenedoria entre d’altres.

Tria la o les especialitats que més t’encaixin i no deixis de formar-te.

T’esperem!

CONTACTE

Joviat FPIntegrada | Servei d’Orientació
jrafecas@joviat.cat  | tcano@joviat.cat
T. 93 872 69 88 | C. Folch i Torres, 5-13 | 08241 Manresa