Formació FOAP

FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ I CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT SUBVENCIONATS

Cursos FOAP 100% subvencionats adreçats a persones treballadors/es en situació d’atur

Pràctiques professionals al centre de treball.

Aturar-te no és una opció

Si tens entre 16 i 65 anys, estàs inscrit al SOC o a les oficines de la teva comunitat i vols formar-te, la Formació professional per a l’ocupació t’interessa.

L’oferta de la formació professional ocupacional són cursos totalment gratuïts, destinats principalment a persones en situació d’atur, amb el propòsit de proporcionar-los les competències professionals necessàries, incloent formació teòrica i pràctica i la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses. 

Tot i que es dirigeixen essencialment a persones desocupades, també hi ha alguna plaça per a treballadors/es, per tal de contribuir a la seva millora, perfeccionament i/o reconversió.

Cursos subvencionats per a tots els gustos

A Joviat som centre col·laborador en matèria de formació professional ocupacional des de fa més de 20 anys. 

Oferim i impartim una oferta formativa d’especialitats molt àmplia i diversa que acull diferents àmbits i sectors: Hoteleria i Turisme, Pastisseria, Activitats físiques i esportives i Salut.

Tria la o les especialitats que més t’encaixin i no deixis de formar-te.

T’esperem!

Quina família professional esculls?

  Desitjo rebre informació:

  Nom interessat/da*

  Primer cognom*

  Segon cognom*

  Telèfon*


  Adreça electrònica*

  Especifica els cursos que vols rebre informació*

  * Camps obligatoris

  Ens has vist a:
  Ens coneix per:
  En compliment del REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us informem que Fundació Joviat, amb CIF G60374022, és el responsable del tractament d'aquestes dades i en farà ús mentre no es revoqui el consentiment. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, portabilitat i oblit per escrit a Joviat, carrer Folch i Torres, 5-13 de Manresa. Podeu consultar la nostra política de privacitat aquí.

  [c4wp_nocaptcha g-recaptcha-response]