Curs en seguretat alimentària (manipulació d’aliments)

Cursos 100% subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

Aquest curs, proporcionarà als alumnes les eines i el coneixement necessari per jugar un paper fonamental en la protecció de la salut pública i la garantia d’aliments segurs i d’alta qualitat a la indústria alimentària.

Què aprendràs?

En aquest curs, podràs aprendre:

  • Normatives i Regulacions: entendràs les lleis i les regulacions que regeixen la seguretat alimentària, assegurant que les empreses compleixin amb els estàndards requerits.
  • Identificació de Riscos: aprendràs a identificar els possibles riscos alimentaris, des de la producció fins al consum, i com prevenir-los de manera efectiva.
  • Bones pràctiques de manipulació: dominaràs les millors pràctiques de manipulació, emmagatzematge i distribució d’aliments per evitar la contaminació i garantir la quantitat.
  • Eines de gestió de crisi: estaràs preparat per abordar situacions de crisi i respondre amb eficàcia davant qualsevol desafiament que amenaci la seguretat alimentària.
  • Resolució de problemes: desenvoluparàs habilitats per analitzar i resoldre problemes relacionats amb la seguretat alimentària, protegint la salut del públic i reputació de les empreses.
  • Auditories i certificacions: coneixeràs els processos d’auditoria i certificació en seguretat alimentària, el que et permetrà avaluar i millorar de manera contínua els estàndards de qualitat.

Quan i on?

Inici: 26 d’octubre de 2023
Finalització:
21 de desembre de 2023

Horari
Cada dijous de 16 a 20h.
Curs amb una durada total de 30 hores

Lloc:
JOVIAT Hoteleria
C. Folch i Torres. 5-13
08241 Manresa

A qui va adreçat?

Adreçat a persones treballadores interessades en obtenir el certificat de manipulació d’aliments i empresaris que necessitin acreditar coneixements en aquesta matèria per poder sol·licitar el permís d’activitat davant de l’administració.

Més informació:
fcfo@joviat.cat  | 
T. 93 872 69 88  |  Folch i Torres, 5 de MANRESA