Formació treballadors i desocupats

Impulsa la teva carrera professional!

Aquests cursos estan especialment pensats per a persones que es troben en situació de desocupació o que estan treballant i volen millorar les seves competències laborals.

Formació Ocupacional i Contínua 100% Subvencionada; què és?

Un dels aspectes clau d’aquesta formació és la nostra col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci d’Educació de Barcelona, a través de la qual oferim cursos subvencionats, pel que no suposen cap cost econòmic per a tu.

Aquests cursos estan especialment pensats per a persones que es troben en situació de desocupació o que estan treballant i volen millorar les seves competències laborals.

Clica les imatges per accedir a la informació de cada programa:

Contacta’ns per a més informació:
Telèfon i WhatsApp 93 872 69 88

  Desitjo rebre informació:

  Nom interessat/da*

  Primer cognom*

  Segon cognom*

  Telèfon*


  Adreça electrònica*

  Especifica els cursos que vols rebre informació*

  * Camps obligatoris

  Ens has vist a:
  Ens coneix per:
  En compliment del REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us informem que Fundació Joviat, amb CIF G60374022, és el responsable del tractament d'aquestes dades i en farà ús mentre no es revoqui el consentiment. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, portabilitat i oblit per escrit a Joviat, carrer Folch i Torres, 5-13 de Manresa. Podeu consultar la nostra política de privacitat aquí.

  Agrupacio-Escolar-Catalana
  somfilo
  erasmus+