Comença el teu camí professional
Vine a les Portes Obertes 2023-2024

Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Superior

Escollir un lloc on formar-te és tot un repte. A Joviat t’ajudem a convertir-ho en una gran oportunitat.

Aprèn, fent. Apostem per un aprenentatge 100 % pràctic. Des del format de les classes fins a equipaments i eines d’alt valor afegit per a la simulació de casos reals.

Comptem amb una ambulància pròpia, restaurant i cuina on aplicar els coneixements, un pavelló i aules demostratives, sala de simulació, instruments per a la pràctica sanitària i material esportiu de primer nivell.

Estem estretament vinculats al teixit empresarial de l’entorn, i treballem conjuntament perquè les pràctiques siguin revolucionàries per a tu i aportin valor a les organitzacions. 

Des de les pràctiques remunerades fins a la contractació final, l’ecosistema de Joviat no para de créixer.

Apostem per uns estudis pràctics i vivencials amb la col·laboració d’entitats i professorat en actiu i referents en el sector.

Podràs aprendre en centres professionalitzadors d’alt nivell com el Club Hípica Les Tanques, l’espai enoturístic Oller del Mas, la veterinària MiVet, el gimnàs Cube o a l’organització de salut Althaia, entre altres.

Els estudis de Grau Superior de Joviat estan vinculats a la Universitat d’UManresa  UVIC-UCC. Això significa que compartim metodologia pedagògica i espais amb la universitat i facilitem la complementarietat i la integració entre els cicles de Grau Superior i els Graus universitaris. Informa’t de la convalidació de crèdits!

Fa més de 60 anys que preparem persones que puguin impactar positivament en la societat. Som especialistes en àmbits clau de l’economia catalana, en professions de futur i preparant joves per a la carrera universitària.

La innovació és la nostra essència. Ens basem en l’exploració i recerca de noves solucions que donin resposta a reptes i necessitats reals tant de l’organització com de l’entorn i que tinguin un impacte positiu en la societat.  

Estudia en un entorn on es vetlla per la cultura del benestar i la bona convivència. Adreçat al teu tutor per a qualsevol dubte professional o vocacional, per rebre una guia i acompanyament al llarg del teu aprenentatge.

Fes pràctiques en empreses a l’estranger dins de la Unió Europea en el marc del Programa Erasmus+. Aprèn l’ofici en un entorn laboral com si fossis un treballador/a més i viu una experiència de creixement personal en un altre país i una altra cultura i aprofita per millorar l’idioma!

Gestió Acadèmica us atendrem amb molt de gust de 9 h a 17 h
-> secretaria@joviat.cat  |  T. 93 872 69 88
Folch i Torres, 5-13 de MANRESA

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+