• Aparadors puericultura tardor 2019

  Els alumnes de farmàcia de primer estan experimentant els seu primers projectes de marquèting. Han dissenyat campanyes adreçades a l’embaràs, el naixement del bebé i les cures del bebé i aquí us deixem un tastet de les seves obres.  

  Seguir llegint...
 • Farmàcia de primer al mercat

  Els alumnes de primer del cicle de farmàcia han anat avui al mercat de la Sagrada Família de Manresa. Allà han fet un recorregut per les diferents parades fent fotos als aliments per  després treballar els nutrients i la dieta equilibrada que hauran de promocionar a la farmàcia.

  Seguir llegint...
 • SHBL1 TALLER DE COMUNICACIÓ

  La psicòloga,  Imma Augé, ha impartit un taller sobre comunicació als nostres alumnes d’Higiene Bucodental de 1r.  Hem marxat carregats d’eines per a una millor comunicació al nostre dia a dia, feina ….   

  Seguir llegint...
 • Simulació amb SVA pels alumnes de Emergències

  Dins del projecte de simulacions dut a terme per als alumnes d’Emergències Sanitàries, Pacient 360º, aquesta setmana hem comptat amb la col·laboració d’Emergències Sanitàries de Catalunya i Transport Sanitari de Catalunya. L’objectiu d’aquesta simulació era poder treballar les competències que fan referència al suport a les unitats de SVA. Per a dur-la a terme, les […]

  Seguir llegint...
 • Curs del DEA alumnes Emergèngies

  Els alumnes d’emergències sanitàries primer curs han realitzat el curs de SVB més DEA, certificat pel CCR. Una tarda diferent, sis hores ampliant coneixements i millorant la pràctica. Formant-nos per a ser grans professionals.  

  Seguir llegint...
 • SHBL1 DINÀMICA: EL TREBALL EN EQUIP

  Avui, amb els alumnes de primer d’higiene bucodental, hem fet una dinàmica  sobre el treball en equip.  Hem passat una bona estona ! 

  Seguir llegint...
 • SHBL1 Taller introducció a la instrumentació en odontologia

  Avui, l’Anna Purtí, ex-alumne de l’escola i amb anys d’experiència treballant com a higienista, ha fet un taller pràctic als nostres alumnes de primer d’higiene bucodental . Els ha ensenyat el material més utilitzat  dins la clínica dental i  a més a més  els alumnes han pogut demanar-li aspectes pràctics de la seva futura professió. 

  Seguir llegint...
 • SHBL1 BIOÈTICA

  L’Eduard Maldonado ha impartit  un seminari sobre Bioètica, amb la intenció de portar a la reflexió  als nostres alumnes d’Higiene Bucodental de primer curs. 

  Seguir llegint...
 • Aparador Farmàcia Cucurull-Anguera

  Els alumnes de segon del Cicle Formatiu de Farmàcia i Parafarmàcia de l’Escola Joviat, en col·laboració amb la Farmàcia Cucurull-Anguera van dur a terme dues campanyes sobre el producte Strefen. Un cop presentada i escollida la campanya, avui dia 8 de novembre han anat a muntar l’aparador. Un aparador ple de tardor acompanyat de taronges […]

  Seguir llegint...
 • Els Alumnes de MESA fem Castanyada

  El passat dijous 31 d’octubre els alumnes i tutors dels quatre grups de MESA vam realitzar una activitat de cohesió celebrant la Castanyada amb una barbacoa conjunta. Un total de 62 alumnes i 5 professors vàrem gaudir d’una solejada jornada en Mas Portell, es van realitzar activitats de grups heterogenis amb alumnes de primer, segon, […]

  Seguir llegint...