Joviat obre inscripcions per a Okschool

L’escola d’idiomes exclusiva per a l’alumnat amb certificat oficial de Cambridge.

Joviat aposta un any més per oferir classes d’anglès amb certificació oficial de Cambridge a través de la nostra escola d’idiomes Okschool. L’essència del centre és preparar l’alumnat amb una formació de qualitat perquè es pugui desenvolupar en un món globalitzat amb una base sòlida de l’idioma i es pugui enriquir d’una nova cultura i de la seva forma de viure.

És per això que Okschool facilita l’horari d’aprenentatge a les hores de migdia i tardes, que permeten als i les alumnes de Joviat evitar desplaçaments i alliberar tardes per si volen fer altres extraescolars a fora del centre.

Okschool és centre acreditat per Cambridge English – Exam Preparation Centre i el professorat fa preparació per als exàmens oficials i les proves de nivell que es necessiten per accedir a algunes carreres universitàries.

Les sessions es fan a les aules digitals del centre amb WiFi, canons de projecció i pissarres digitals, en grups reduïts.

Per a més informació, podeu contactar amb la Clàudia Madrid al correu electrònic cmadrid@joviat.cat o al telèfon 616 87 89 40 o visitar la pàgina web d’Okschool.

 

Publicat dins de