Graduació dels alumnes de 4t d’ESO: “Un final, un inici”

El divendres 22 de juny a la tarda, vam celebrar al teatre Conservatori de Manresa,  l’acte de graduació dels alumnes de 4t d’ESO de la promoció 2018.

El teatre es va omplir de gom a gom amb alumnes graduats, professors, familiars i amics. L’acte va estar conduït per quatre alumnes que es graduaven, va començar amb les paraules de Gemma Guerra, directora de Joviat 2 i va continuar amb les de la coordinadora d’ESO, Neus Serrano, que va explicar al públic assistent, el sentit de la secundària i del ritual de pas de l’ESO, amb una íntima lectura musicada.

Tot seguit, una representació de pares amb paraules molt emotives van explicar el pas per l’escola dels alumnes, remarcant els moments més significatius d’aquesta etapa, després va tocar el torn d’alguns alumnes, com a representants de la promoció, i de les tutores de 4t d’ESO, que van dirigir unes paraules amb molt sentiment a l’auditori i en especial als alumnes.

L’acte va acabar amb les paraules de Jordi Vilaseca, director pedagògic, i va tenir moments molt especials, com la visualització d’un muntage de fotos que recordava el pas dels alumnes per l’escola, música en directe a càrrec de Sergio Padilla i el ball d’alguns alumnes que va omplir el teatre de ritme i molts somriures.

Després de l’acte, molt emocional i relaxat, les famílies van poder gaudir d’un brindis amb cava i pica-pica de l’alumnat i professorat d’un sopar de comiat.

 

 

Publicat dins de