Finalistes al Concurs ficcions

Avui el grup format per Àlex Valentí, Jan Planes i Taha Igoudiane, de 3r d’ESO van a Barcelona a l’acte de lliurament de premis del concurs ficcions. Ara per ara són finalistes, però haver arribat fins aquí és molt important perquè s’hi han presentat 3593 alumnes d’arreu de Catalunya. De la Catalunya Central ells i un grup de la Salle són finalistes.

Ficcions, l’aventura de crear històries és un concurs que promou la lectura i l’escriptura d’una forma divertida i motivadora. Organitzat per AMIC (mitjans d’informació i comunicació)

Consisteix en escriure una història en tres capítols a partir d’un inici, que cal escollir d’entre les possibilitats proposades a la web del concurs:
http://www.ficcions.cat/ficcions/infocaps.php?seccio=1&id=239

Cada quinze dies, aproximadament, els alumnes han de publicar un nou capítol de la història. El jurat decideix quina és la millor història. Es valora la qualitat literària dels textos, la coherència argumental i la originalitat de les històries.

A més, la pàgina web serveix també com a eina per cercar recursos per escriure els capítols, amb enllaços d’interès, propostes i comentar els capítols dels altres participants.

La forma de participació pot ser individual i/o en grup de fins a tres persones.
Els capítols no poden superar els 9.000 caràcters ni ser inferiors a 3.000, exceptuant el tercer capítol que pot tenir una llargada màxima de 12.000 caràcters.

Publicat dins de