2a Edició del DIA DE LES LLETRES per als alumnes d’ESO

El divendres dia 27 d’abril, va tenir lloc la 2a Edició del DIA DE LES LLETRES  pels alumnes d’ESO, que es va celebrar al pavelló de l’Escola.

Un any més i com és tradició, es va celebrar la festa dedicada a la creació literària. Des del curs passat Els Jocs Florals i Certamen Literario que s’han portat a terme des dels inicis de la fundació de l’Escola i que han tingut una gran importància al llarg de tots aquests anys, donen pas al DIA DE LES LLETRES, amb un altre estil i caire més innovador, més fresc i més acord amb els moments en què vivim.

L’acte va ser presentat per Montse Mas, professora d’ESO i presidit per Jordi Vilaseca i Gemma Guerra, director pedagògic i directora d’ensenyaments obligatoris respectivament, a la taula presidencial i com a jurat es trobava una representació d’alumnes i professors.

Pels premis atorgats en llengua catalana s’han presentat poemes i en llengua castellana elaboracions en prosa poètica. En cada llengua i per a cada curs es van atorgar tres premis i un accèssit. 

L’expressió de creació musical també va tenir un paper molt important durant l’acte i va quedar molt reflectida amb les diferents actuacions musicals dels alumnes i amb les del músic d’Artés Sergi Padilla, que van amenitzar aquesta 2a Edició del DIA DE LES LLETRES.

         

Publicat dins de