Estimades famílies de l’Escola Joviat,

En primer lloc, moltes gràcies per la vostra confiança i col·laboració durant aquest temps. Estem molt contents d’haver engegat de nou una nova etapa amb tots vosaltres. Ha sigut un any complicat, partint d’un primer trimestre amb pandèmia i sense tenir massa clar com evolucionaria; però hem pogut tancar el curs amb una festa i cursa que ens ha omplert d’il·lusió i força per seguir construint aquest AFA sòlida i ferma.

Tanquem el curs i n’iniciem un de nou pel que fa a la inscripció per tal de ser socis i sòcies de l’AFA 2022-23 tot esperant:

· Tenir veu com a famílies per tot allò que ens sembli important.

· Xerrades trimestrals i assemblea Anual a l’octubre.

· Gaudir de festes i trobades compartides al llarg del pròxim curs 22-23 (Castanyada, Marató, Cursa, Festa de final de curs i altres).

· Reunir-nos de forma regular amb l’equip directiu per anar de la mà amb tot allò que afecta als nostres fills i filles i ens importa.

· Promoure xerrades significatives pel creixement personal i emocional de tots i totes.

· Gaudir de descomptes (Piscines municipals i clubs esportius i casals de les piscines municipals; CUBE natació i centres de lleure i esport CUBE; descomptes amb activitats proposades per l’AFA).

 

**IMPORTANT: per tal de tenir els descomptes durant el mes de juliol i recollir-los a la recepció de l’escola, cal fer-se soci pel curs 22-23 i enviar un email a joviatafa@gmail.com indicant quin descompte us interessa. Aleshores, us el prepararem i farem arribar a la recepció de l’Escola durant el mes de juliol.

 

Com fer-vos socis i sòcies pel curs 22-23? Tan sols clicant a aquest LINK i seguint les instruccions. Al llarg de la primera setmana del curs 22-23 podreu recollir presencialment a l’escola el carnet de l’AFA físic.

Descanseu molt, gaudiu d’un estiu més que merescut i compteu amb la nostra complicitat pel que sigui necessari. De nou, moltes gràcies per ser-hi i fer-ho possible.

Una abraçada de tots i cada un dels membres de la Junta de l’AFA,

 

AFA Joviat
Associació de Families d’Alumnes
joviatafa@gmail.com

Us animem a seguir-nos a INSTAGRAM AFA JOVIAT

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+