Menjador escolar

Llar d'infants, Parvulari i Primària

El servei de menjador per als alumnes d’Infantil i Primària compta amb cuina pròpia i elabora diversos menús equilibrats i adaptats a les necessitats dels alumnes.

Per a una alimentació més saludable estem introduint, de manera progressiva en els nostres menús escolars, aliments de proximitat procedents de l’agricultura i la ramaderia ecològiques.

Tots els plats són elaborats per l’equip de cuina de l’escola Registre Sanitari núm. 26 05526/CAT, adaptats per a qualsevol tipus d’al·lèrgia i/o intolerància.

Menús elaborats i revisats per Gabor Smit (ADITEC:009).

Educar per a una nova consciència alimentària

No us perdeu aquest vídeo de 3 minuts, que ha sortit a totes les televisions locals de Catalunya, i que parla del nostre menjador escolar, i del Projecte que hi ha darrere a tres bandes: productors, gestors i consumidors.

ESO i Batxillerat

El servei de menjador per als alumnes d’ESO i Batxillerat és en format self-service.
Tots els dies a més d’un primer i segon, hi ha crudités, amanides variades i assortit de plats freds per a celíacs, al·lèrgens i vegans, així com un assortiment variat de postres.

Per a una alimentació més saludable estem introduint, de manera progressiva en els nostres menús escolars, aliments de proximitat procedents de l’agricultura i la ramaderia ecològiques.

Tots els plats són elaborats a les cuines de l’Escola d’Hoteleria (Registre Sanitari núm. 50-03094/CAT i analitzats pels Laboratoris Anabiol.

Menús · Març 2020

MENÚ dimecres, 11 de Març de  2020:

– Trinxat de col i patata i oli d’oliva
– Escalopa de gall dindi amb amanida d’enciam, nap i sèsam
– Taronja

Recomanacions per sopar

Proveïdors

Biolord

Cal Palà

Cal Riera

Can Calafell

Càritas

Delícies del Berguedà

El Terròs

Forn de Cabrianes

Frescoop Mengem Bages

Friman

Fruites Marga

Fruits del Secà

L'Horta que Brota

Horts de Sant Benet

La Bassola

La Moianesa

La Torre

Les Arnaules

Mas Maçaners

Molí de Rafelet

Niu Verd

Porc Ral d'Avinyó