Serveis

Serveis inclosos

Entrades i sortides a Parvulari i cicle inicial de Primària
Aquest servei facilita l’entrada i la sortida dels infants 15 minuts abans i després de l’horari lectiu.

Jovilleure
Ofereix activitats extraescolars, per als alumnes des de parvulari 4 anys fins a 4t d’ESO, amb
l’objectiu de fomentar, desenvolupar i millorar l’esforç, el respecte, la cooperació i el treball en equip, com actituds i valors importants dins el nostre Projecte Educatiu.

UniversJoviat
Tenim cura del benestar de la comunitat educativa, oferint acompanyament i assessorament a famílies i alumnes que ho sol·licitin, aplicant la mirada sistèmica, des del sentiment de pertinença, d’ordre i d’equilibri. També organitzem formacions i facilitem eines per a la vida.

Assegurança escolar

Serveis que es contracten

Ampliació d’horari
L’Escola roman oberta de dilluns a divendres de les 7:45h del matí a les 19:00h de la tarda. Les famílies que desitgin ampliar l’horari dels seus fi lls han d’adreçar-se a Gestió Acadèmica de Joviat2:
Escola matinera: de les 7:45h a les 8:45h
Servei de ludoteca: de les 17:30h a les 19:00h

Servei de migdia i menjador escolar
Comptem amb cuina pròpia i elaborem, amb l’assessorament d’un dietista, uns menús diferents, equilibrats i adaptats a les necessitats dels infants per a una alimentació saludable, amb productes de proximitat, procedents de l’agricultura i la ramaderia ecològica.
Tenim diferents menús par atendre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries.
Els infants de Parvulari 3 anys tenen la seva estona de descans. Els de 4 i 5 anys podran realitzar activitats amb els monitors.
Durant el migdia, tots els infants realitzen la integració d’hàbits: rentar-se les mans abans i després de dinar i raspallar-se les dents un cop finalitzat l’àpat.

Fons d’estudis
L’Escola té organitzat un Fons d’Estudis gestionat pel Consell Escolar per a aquells casos en què l’alumne/a perdi els seus pares. Durant els primers dies de curs, us fem arribar una circular amb la informació detallada i el cost d’aquest. A fi nals de setembre, es cobrarà el rebut corresponent a la quota del curs corresponent. En el cas que no hi estigueu interessats o per a qualsevol dubte o aclariment podeu adreçar-vos a Gestió Acadèmica.

okschool
És la nostra escola d’idiomes dirigida a nens i nenes a partir de 2 anys, Parvulari, Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i també a qualsevol persona que hi pugui estar interessada; està oberta a tothom.
És una eina de present que cobreix una necessitat futura, garantint el nivell d’anglès del First Certifi cate dels alumnes perquè arribin a la Universitat amb el reconeixement de Cambridge English Language Assessment.
S’imparteix Anglès, Francès i Alemany, la composició dels grups és per nivells i les classes són impartides per l’equip d’Idiomes Joviat.

Descarrega’t la fitxa informativa de Parvulari.

DESCARREGA'T FITXA
CONTACTE FAMÍLIA
Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+