Espai de migdia i extraescolars

L’espai de migdia inclou el menjador (amb servei de cuina pròpia) i l’estada a l’Escola.

L'espai de migdia

L’espai de migdia inclou el menjador (amb servei de cuina pròpia) i l’estada a l’Escola. Des del curs 19/20, un dels equips d’innovació està treballant amb el propòsit d’adaptar l’alimentació i l’activitat física i de lleure de l’escola de forma sostenible i per a una consciència més saludable. Per aquest motiu, hem decidit fer de l’estona de menjar l’acte central de l’espai de migdia.

Per aconseguir aquest objectiu, hem dividit l’espai de migdia en dues franges:
· El menjador de 12:45 h a 13:45 h
· De les 13:45 h a les 14:45 h, els infants d’EI3 fan migdiada i els infants de 4 i 5 anys realitzen els àmbits que giren al voltant d’aquests blocs temàtics: Creatiu – Relaxació – Moviment – Filosòfic – Jocs de taula – Constructiu. Els infants de 3 anys fan la seva estona de descans i migdiada durant tot el curs.

Els infants de Parvulari es renten les dents després de dinar.

Els menús que oferim són el menú basal  i 10 menús d’intoleràncies (clicant la intolerància veus una mostra del menú, els actualitzats els podeu veure aquí):

· Menú sense gluten
· Menú sense lactosa
· Menú baix en greix
· Menú sense llegums
· Menú sense proteïna llet de vaca
· Menú sense proteïna de vaca
· Menú sense porc
· Menú sense peix
· Menú sense ou
· Menú sense fruits secs

Extraescolars de tarda

Extraescolars de tarda: són les activitats esportives que en cursos anteriors fèiem en l’espai del migdia les hem traslladat de les 16:45 h fins a les 17:45 h

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+