Espai de migdia i extraescolars de tarda

L’espai de migdia inclou el menjador (amb servei de cuina pròpia) i l’estada a l’Escola.
L’Horari Llar d’infants és de les 12:00 a les 15:00

L'espai de migdia

L’espai de migdia inclou el menjador (amb servei de cuina pròpia) i l’estada a l’Escola. Des del curs 19/20, un dels equips d’innovació està treballant amb el propòsit d’adaptar l’alimentació i l’activitat física i de lleure de l’escola de forma sostenible i per a una consciència més saludable. Per aquest motiu, hem decidit fer de l’estona de menjar l’acte central de l’espai de migdia.

Per aconseguir aquest objectiu, hem dividit l’espai de migdia en dues franges. El menjador tindrà dos torns per garantir la tranquil·litat que es mereix aquesta estona; això vol dir que l’alumnat que dini en el primer torn farà les extraescolars després de dinar, i el que dini en el segon torn les farà abans de dinar.

Un altre gran objectiu d’aquest espai de migdia serà tenir el temps suficient per consolidar els hàbits d’higiene d’abans i després de dinar.

Les activitats extraescolars de migdia les hem dividit en sis grans àmbits amb sis grups estables que aniran rotant amb el mateix monitor de referència.

Creatiu – Relaxació – Moviment – Filosòfic – Jocs de taula  – Constructiu

Els menús que oferim són el menú basal  i 10 menús d’intoleràncies (clicant la intolerància veus una mostra del menú, els actualitzats els podeu veure aquí):

· Menú sense gluten
· Menú sense lactosa
· Menú baix en greix
· Menú sense llegums
· Menú sense proteïna llet de vaca
· Menú sense proteïna de vaca
· Menú sense porc
· Menú sense peix
· Menú sense ou
· Menú sense fruits secs

Extraescolars de tarda

Extraescolars de tarda: són les activitats esportives que en cursos anteriors fèiem en l’espai del migdia les hem traslladat de les 16:45 fins a les 17:30.

Les activitats seran multiesportives: escacs, patinatge, iniciació al futbol sala, escola de bàsquet… 

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+