Parvulari

Projecte pis de Baix 3-6

És on comencem a construir i fer-nos grans. Des d’aquí, creem un espai d’aprenentatge on podem alçar-nos i créixer a través de la nostra imaginació.

Aprenem a ser els petits arquitectes del nostre futur i aquí experimentem, sentim, conversem i ens sorprenem aprenent. Un procés que es basa en activitats per poder pensar i actuar, per fer i desfer, per parlar i escoltar… Per fer-nos grans! Les aules abracen els processos de vida i d’ensenyament dels nens i nenes amb una mirada amorosa i sistèmica, respectant el seu entorn i donant-los les eines perquè puguin conèixer, entendre, acceptar i gestionar les seves pròpies emocions, una escola de vida i per a la vida.

La nostra missió

Som una fundació educativa que ofereix formació al llarg de tota la vida.

El nostre Nord. La Visió

Una escola de vida per a un món sostenible.
Sentim l’escola des d’una perspectiva sistèmica i humanista que ens dóna l’oportunitat de compartir aprenentatges significatius per al nostre desenvolupament personal i professional, recuperant el contacte amb la terra, cooperant, intercanviant i descobrint.

El nostre compromís

Establir vincles de confiança amb els infants i les seves famílies.

Horari

Matí de 9:00 h a13:00 h i tarda de 15:15 h a 17:15 h.
Podeu deixar els vostres fills 15 minuts abans i després de l’horari establert.

Transport (Bus Manresa)

Parada de bus davant l’escola: línia L4
Parada a prop de l’escola: línia L8
C. Guimerà, parada de la resta de les línies urbanes de Manresa.

DESCARREGA'T FITXA
ANAR AL BLOG
Sebuah sistem pengumpulan kompleks visit their website dapat terdiri dari ribuan mil dari pipa, interkoneksi pabrik pengolahan ke atas dari 100 sumur di daerah
Services in my time using wrap I could never get the app to work with mail properly, but everything remote cell phone tracker without installing software else works pretty well, and most of the services even take advantage of mac os’s native integration of them