Serveis inclosos

Ampliació d’horari

Al matí podeu deixar els nens i nenes a partir de les 8:30 h i en la resta d’entrades i sortides podeu deixar-los i recollir-los dins d’un marge de 15 minuts.

Serveis que es contracten

Ampliació d’horari

L’Escola roman oberta de dilluns a divendres de les 7:45h del matí a les 19:00h de la tarda. Les famílies que desitgin ampliar l’horari dels seus fi lls han d’adreçar-se a Gestió Acadèmica de Joviat2:
Escola matinera: de les 7:45 h a les 8:45 h
Servei de ludoteca: de les 17:30 h a les 19:00 h

Servei de migdia i menjador escolar

Comptem amb cuina pròpia i elaborem, amb l’assessorament d’un dietista, uns menús diferents, equilibrats i adaptats a les necessitats dels infants per a una alimentació saludable, amb productes de proximitat, procedents de l’agricultura i la ramaderia ecològica.
Tenim diferents menús par atendre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries.
El menjador i la migdiada en un entorn tranquil i agradable. Si l’infant es queda a la tarda, aquest servei també inclou el berenar.

Fons d’estudis

L’Escola té organitzat un Fons d’Estudis gestionat pel Consell Escolar per a aquells casos en què l’alumne/a perdi els seus pares. Durant els primers dies de curs, us fem arribar una circular amb la informació detallada i el cost d’aquest. A fi nals de setembre, es cobrarà el rebut corresponent a la quota del curs corresponent. En el cas que no hi estigueu interessats o per a qualsevol dubte o aclariment podeu adreçar-vos a Gestió Acadèmica.


Okschool és la nostra escola d’idiomes dirigida a nens i nenes a partir de 2 anys, Parvulari, Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i també a qualsevol persona que hi pugui estar interessada; està oberta a tothom.
És una eina de present que cobreix una necessitat futura, garantint el nivell d’anglès del First Certifi cate dels alumnes perquè arribin a la Universitat amb el reconeixement de Cambridge English Language Assessment.
S’imparteix Anglès, Francès i Alemany, la composició dels grups és per nivells i les classes són impartides per l’equip d’Idiomes Joviat.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+