Espai de migdia i extraescolars

L’espai de migdia inclou el menjador i el projecte pedagògic Lleure Lliure gestionat per l’empresa F.ROCA.

F.ROCA, és una empresa familiar, amb més de 55 anys de trajectòria en la gestió de menjadors escolars i assumint amb molta il·lusió i compromís aquesta nova etapa, volent ser un valor afegit al treball que l’Escola ja realitza al menjador, respectant i fent créixer el projecte de Joviat.

El servei de menjador és cuina in situ. Els menús són confeccionats per un equip heterogeni de professionals: caps de cuina, part de l’equip de direcció i supervisats per l’equip propi de dietistes i nutricionistes, seguint les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT).

La proposta de menús és consensuada sempre amb l’escola, adaptats a la temporada de primavera-estiu i tardor-hivern i personalitzats per a totes les dietes que es precisin (dietes terapèutiques, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries). Incorporem els plats de la cuina tradicional catalana i de la cuina mediterrània i una proposta de sopars pensada per a complementar el menú del migdia per facilitar una alimentació equilibrada.

Lleure Lliure proporcionem als infants i joves de l’escola temps per a menjar i temps per a descansar, permeten que reprenguin la jornada de la tarda a l’aula amb la millor disposició, consolidant els hàbits d’higiene i també amb materials i jocs per diferents ambients per fomentar la seva autonomia.

Díptic del projecte Lleure Lliure integral de l’espai migdia.

Tota la informació de l’espai de migdia d’Infantil, Primària i ESO i MENÚS aquí

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+