Acompanyament als infants i a les seves famílies

Horari

Matí de 8:45 h a 12:45 h i tarda de 14:45 h a 16:45 h

Entrades relaxades

Pretenem que l’arribada sigui tranquil·la, ordenada, relaxada i autònoma per afavorir el seu procés de creixement personal.

Arribem i ens Activem

Bon dia Activa’t!

Cada dia al matí, només arribar, sortim al pati i realitzem 10’ d’activitat motriu; en definitiva, despertem el nostre cos per estar a punt per a tots els aprenentatges que farem al llarg del dia.

Descoberta d’un mateix: Benestar

Treballem l’educació emocional perquè els infants s’iniciïn per entendre, expressar i gestionar les seves emocions i sentiments. L’educació emocional i la filosofia ens ajudaran en aquest benestar.

Projecte Filosofia “Juguem a pensar”

El projecte filosofia té com a objectiu reforçar les habilitats del pensament, partint de la filosofia com a disciplina fonamental.

La família entra a l’escola

Escola viva amb la participació de pares, mares, avis i àvies que amb les seves aportacions enriqueixen la vida de l’aula.

Orientació a les famílies

Entrevistes amb les famílies, amb lliurament d’informes, per fer el seguiment del procés d’aprenentatge dels infants i de la seva evolució.

Al llarg del curs hi ha dues trobades amb les famílies, la de benvinguda al setembre i la pedagògica al mes de gener.

Festa de pas d’Infantil a Primària: “Un pas endavant”

Ritual de caire festiu, amb infants, mestres i famílies, per acomiadar l’etapa d’Infantil i donar la benvinguda a la nova etapa de Primària.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+