Serveis inclosos Infantil 2 anys

Entrada i sortida relaxades

Pretenem que l’arribada de l’infant a l’escola sigui tranquil·la, ordenada i relaxada. És per això que podeu deixar el vostre fill/a a la mestra i recollir-lo en tranquil·litat i confiança cada dia.
Entrada relaxada: al matí podeu deixar els nens i nenes a partir de les 8:30 h i al migdia els podeu recollir fins a les 13:15 h (servei inclòs).

Serveis que es contracten

Ampliació d’horari

L’Escola roman oberta de dilluns a divendres de les 7:45 del matí a les 18:00 de la tarda. Les famílies que desitgin ampliar l’horari dels seus fills han d’adreçar-se a Gestió Acadèmica de Joviat 2:
Escola matinera: de les 7:45 a les 8:45

Espai de migdia i extraescolars tarda

Servei de migdia i menjador escolar

Comptem amb cuina pròpia i elaborem, amb l’assessorament d’un dietista, uns menús diferents, equilibrats i adaptats a les necessitats dels infants per a una alimentació saludable, amb productes de proximitat, procedents de l’agricultura i la ramaderia ecològica.
Tenim diferents menús par atendre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries.
El menjador i la migdiada en un entorn tranquil i agradable. Si l’infant es queda a la tarda, aquest servei també inclou el berenar.

Fons d’estudis

L’Escola té organitzat un Fons d’Estudis gestionat pel Consell Escolar per a aquells casos en què l’alumne/a perdi els seus pares. Durant els primers dies de curs, us fem arribar una circular amb la informació detallada i el cost d’aquest. A fi nals de setembre, es cobrarà el rebut corresponent a la quota del curs corresponent. En el cas que no hi estigueu interessats o per a qualsevol dubte o aclariment podeu adreçar-vos a Gestió Acadèmica.

Okschool és la nostra escola d’idiomes dirigida a nens i nenes a partir de 2 anys, Parvulari, Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i també a qualsevol persona que hi pugui estar interessada; està oberta a tothom.
És una eina de present que cobreix una necessitat futura, garantint el nivell d’anglès del First Certifi cate dels alumnes perquè arribin a la Universitat amb el reconeixement de Cambridge English Language Assessment.
S’imparteix Anglès, Francès i Alemany, la composició dels grups és per nivells i les classes són impartides per l’equip d’Idiomes Joviat.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+